Ja, endelig kom helgen! Og denne helgen skulle jeg ikke jobbe. Jeg har jobbet mye helger etter jeg startet å jobbe igjen, i tillegg til at jeg har fått 25% som utgjør annen hver helg. Og neste helg er min jobbehelg, så denne helgen skulle nytes!

Helgen skulle nytes med disse to hærligste!

Jeg hadde planene klar for helgen jeg. Lørdag skulle jeg kose meg med mine to kjære på formiddag. Ettermiddagen skulle vi tilbringe sammen med Familien Risvold/Trygsland. Vi skulle bake julekaker og ta mange nissebilder av barna våre. Jeg gledet meg til det ja.. Og søndag skulle brukes til julegaveshopping med Kristoffer og Martine.

Endelig skulle vi 4 pluss guttene ha en skikkelig julekveld!

Da jeg var ferdig på jobb på fredag dro jeg fra jobb og gledet meg til å kose meg i helgen! Idag formiddag ringer jobben og lurer på om jeg kan jobbe. Som regel sier jeg ja, men i dag hadde jeg faktisk planer. Og nå ville jeg faktisk ha en fri helg. Men jeg skal ikke være vrang, så om det var veldig krise kunne jeg jo steppe inn. Litt senere ringer dem igjen, og forteller at nå var det krise. De hadde ringt rundt til hver og en, og ingen kunne. Så avgårde på jobb dro jeg. Jeg avtale med Lise at vi tok julekvelden sammen på søndag formiddag istedet. På ettermiddagen skulle de i bursdag, men vi hadde jo hele formiddagen.

På søndag skulle snuppene våres få møtes igjen! Trodde vi..

Rett før jeg drar på jobb spør jobben om jeg kan jobbe søndag formiddag også. For hun som er da er syk skulle jo jobbe hele helgen. Jeg forteller at søndag har jeg planer, og håper på at noen andre kan jobbe. Da jeg kommer på jobb styrer de rundt for å prøve å få noen til å jobbe søndag formiddag. Siste tlf tok dem mens jeg var der, og da hadde dem ringt alle dem kunne tror jeg. Jeg sa da at jeg kunne jobbe søndag, for hallo? Når det er så mye sykdom, og så mye å gjøre, så hjelper jeg jo til! Så da var det bare å ringe Lise og avlyse planene for imorgen å!

Planene ble litt forandret, men det er viktig å ha det gode humøret ved like fordi! Jeg får se på det slik at jeg får gitt litt til andre mennesker denne helgen:) Så nå sitter jeg inne med nisselua på og spiser mandarin, for å få litt julestemning alikavel. Dont worry, be happy!

Men planen ble flyttet til mandag. Da skal jeg jobbe formiddag, så da kan ingenting stoppe oss! Så helgen ble ikke helt som planlagt, men en gjør det beste ut av det! Arbeidskollegane mine er jo så koselige å jobbe med, så det er det ingenting å si på. Og søndag ettermiddag drar vi til byn å handler inn litt julegaver. Så ble litt av planene tatt vare på alikavel.

Så får jeg vært litt med de to beste alikavel..

Vel, dette var litt om min helg. Trodde innlegget om min helg skulle bli noe mer spennende enn dette, men det ble det da altså ikke! Hvordan er/var din helg? Gjort noe spennede?

Del innlegget mitt

2 thoughts on “En «jobbfri» helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *