For en nydelig dag det har vært i dag! Solen har varmet og himmelen har nesten vært skyfri.

I dag hadde koret som ungene går i invitert til tur, grilling, sang og møte. Vi pakket oss inn i gode og varme klær – klare for å sitte rolig å grille i noen få plussgrader. Da vi kom frem viste det seg at gradene hadde økt, solen stekte og vi skulle gå på til toppen av Solmyrås. En topptur med andre ord! Svette og gode ble vi på vei opp – men en kjempe fin tur.

Untitled3 IMG_4006IMG_4019
M
ange spennende dyr her! Både edderkopper og kaffedyr var noe 4åringene utforsket!

En haug med eldre, voksne, barn, barnevogner osv. Så masse spreke folk! Vel oppe så vi en KIRKE! Jeg ble ganske overrasket da jeg ikke ante at det fantes en kirke på toppen av et fjell. Joda – her har de «sportsandakt» hver søndag fra september til midten av juni. Utrolig sporty spør du meg.

IMG_3972 IMG_3976 Untitled2

Inne i kirken fikk vi høre på en fin og barnevennlig andakt og ungene fremførte med et herlig barnekor. Den gjengen er så flink nå altså! Jeg er imponert.

IMG_3978IMG_3985

Etter møte ble det grilling og lek. En flott søndag med gode venner :) Har du lyst å prøve denne toppturen starter man ved å parkere nede ved rugtvedtkollen (klyve).

Untitled Untitled1
D
a ungene fikk se en gammel hoppbakke løp de alle sammen helt til topps! Og det var MANGE trapper. Noe av de voksne følte også konkurranseinstinktet komme frem og løp opp. Men da var de temmelig gele i bena etterpå. Vel nede måtte Matias få litt hjelp med vanndrikkingen av kameraten sin Oliver :)

Q: Viste du at det fantes en kirke (som er i bruk) på toppen av et fjell? 

Del innlegget mitt

2 thoughts on “I en kirke på toppen av fjellet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *