De siste dagene i romjulen begynner ting å roe seg.. Familieselskapene blir færre, dagene blir mindre hektisk.. Da er deilig å kunne bruke litt tid sammen med venner..:)

Jeg og Lise tok derfor en dag med oss barna ut på tur. Vi fant ut at vi ikke trengte å dra så langt.. Så vi gikk rett bortenfor huset demmes. Jentene satt på hvert sitt akebrett og koset seg. Vi tente opp bål og grillet pølser! Det syntes jentene var stas! Etter ett par pølser begynte jentene å bli utålmodige, og mødrene med. Kulegradene økte og det ble kaldt…

Lise og Emma griller pølser..

Jeg og Martine griller også pølser..

Jentene sitter klare for å smake på de ferdige pølsene.

Nettopp derfor valgte vi å fortsette inne hos Lise og Emma. Vi stekte enda fler pølser i stekepanna og drakk varm deilig gløgg. Jentene koset seg med kuli. Dem leket og herjet og koset seg vilt. Mødrene satt å skravlet, og tema gikk også mye i hvordan dagene vil bli da vi begge blir 2barnsmødre iløpet av våren..:)

Disse jentene er blitt svært så opptatt av å kose..

Det gikk høylytt for seg da jentene fant ut at det var moro å turne i sofaen..

Når vi skulle hjem bestemte Martine seg for at hun skulle sove hos Emma! Så da ble det masse leking, latter og kosing i sengen også.. Før Martine måtte ufrivillig kle på seg og dra hjem.. En koselig dag med noen søte jenter som vi er så glad i :)

Herlige snuppene som er så fornøyde for at dem får «sove» sammen

Martine og Emma er glade i hverandre..
Del innlegget mitt

3 thoughts on “En kort grilltur

  1. Deilig med sånne dager! Med bare kos og moro med dem små :) Og de setter jo sååå stor pris på det,sånt lager gode trygge barndomsminner :)

    Søte jentene deres,og ganske søte mamma`r også ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *