I dag var nok en fridag, og det liker vi! Kjenner det gjør godt for kroppen å slappe litt av nå.. Jeg våknet klokka 07.30 og kikket så klart på mobilen med engang! De to siste nettene har jeg våknet hver time for å sjekke mob.. Og i dag kom den etterlengtede mld! Endelig var lille gutten til Lise kommet. Jeg snakket med Lise på onsdag kveld og viste da at ting hadde startet av seg selv. Så når jeg ikke hørte noe på så lang tid ble jeg litt nervøs, men tenkte at hun kanskje bare var sliten… Men i dag kom mld! Etter 30 timer i fødsel kom lille (store) gutten. Jeg har nå snakket med Lise, og fått «godkjennelse» om å fortelle dere at fødselen var lang og hard, men at den endte bra! Lillegutt var nesten over stadiet «baby» da han veide rett under 5 kg og var 54 cm lang. Så denne gutten var virkelig klar for å komme ut! Gratulerer såå mye til Lise, Øyvind og Emma! Jeg gleder meg såå til å få møte lille rakkeren. Og gjett om jeg gleder meg enda mer til min lille gutt kommer nå..:)

Denne herlige familien ble til 4 i dag! PS: Bildet er tatt når Emma var lita..

Morgningen besto av kvalme og trøtthet = sofa! Men utover formiddagen kviknet jeg litt til, og bestemte meg da for å dra ut en tur. Jeg møtte søte Veronica på brotorvet. Vi skulle begge innom apoteket der jeg endelig fikk kjøpt inn jerntbl. Skal bli godt det nå kjenner jeg.. Solkrem til lillemor og til foreldrene ble handlet inn, nesten litt forsent.. Det var 30% på hele cubus, og jeg fant så klart derfor noen søte klær til Matias. Jeg har nå gått igjennom hva han mangler, og dette var noe av det. Nyydelig!

Herlig bamsedress i str 50

Fleece bukse og jakke i str 56. Hadde slikt sett til Martine og det ble SÅ mye brukt..

Vi koset oss med is i det fine været, også så klart en tur innnom dyrebutikken. De er jo så søte og sjarmerende de søte små i burene sine.. Men de skal få lov til å være i butikken. Kristoffer mener Martine burde få et kjæledyr snart, men der setter jeg en strek enn så lenge. Jeg elsker dyr, og har vokst opp med dem. MEN det krever MYE, og jeg føler at tiden ikke strekker helt til der akkurat nå..

Haha nydelig vettu!

Mmm deilig med vann..

Etter besøket på brotorvet tok vi turen bortom grava til Tom Rune! Det er litt rart det der.. For jeg har aldri vært der med noen andre enn Veronica. Vi har begge snakket mye sammen ang Tom Runes død, og jeg føler at jeg kan «være meg selv» når Veronica er der. Jeg føler også vi er en god støtte for hverandre..:) Det er helt vilt å tenke på at det snart er 4 år siden han døde. At siden den gang har jeg faktisk giftet meg, fått et barn (snart to).. Mye har forandret seg, og jeg skulle jo såklart ønske han var her for å oppleve og være en del av alle forandringene. Men men.. Da vi skulle vanne blomstene osv fikk vi oss litt av et sjokk da det ikke var vann på kirkegården. Vannet hadde ikke blitt skrudd på enda! Hva er det for noe??!! I tillegg var det mye ugrass og løv der. Syntes vedlikeholdet der var veldig dårlig :/

Vi savner deg lille venn..

Det er jo en flott plass der borte for å ta litt bilder. Så vi hadde en litt moro photoshoot etterpå! Ikke sånn veldig seriøs meen :P Bildene skal dere få se imorgen!!:)

Sneek a peek… Herlige Veronica!
Del innlegget mitt

6 thoughts on “En kosedag i solen + Lises gutt er kommet!

 1. Ja er mye ansvar med en sånn liten hamster,det vet jeg alt om!
  Kjekt å vente til Martine er gammel nok til å passe lit på den selv :)
  Vi vurderer veldig om dagen,om Kajsa skal få en ny hamster igjen.

  Trist når det er sånn på kirkegården :(
  Gjør vondt i hjertet å være der borte,og blir bare verre når det ikke ser ut rundt der.

  Tom Rune ligger på rekka bak tante,så besøker dem begge to samtidig hver gang.
  Kjente jeg ble trist når jeg så støtta på bilde. . .

 2. Spennende når venninner får barn, og en stor gutt :)
  Kjempe fin fleecedress det kommer godt med :D

  Har lyst til å kommentere litt på dette med kirkegården, ingen sure miner her altså, men tenkte jeg skulle fortelle litt:
  Vannet på kirkegården i Bamble er fremdeles frossent. Det er tele i bakken og is i rørene fremdeles. Kun en av kirkegårdene har vann foreløpig.

  Når det gjelder blader/løv, er det ikke slik at en kirkegård blir raket, (dette hadde vært litt av en jobb) men bladene forsvinner når de begynner å klippe gresset, noe som de begynner med nå.
  Det er ikke lenge siden snøen gikk og kirketjeneren har mange oppgaver på våren: Fjerne grus fra plener, fjerne gravhauger og blomster på disse fra vinteren, tømming og sortering av søppel i tillegg til vask og vedlikehold av kirken før/etter gudstjenester, begravelser osv. I Bamble er det en ansatt pluss litt ekstrahjelp og da er det ikke alltid timene strekker til. Jeg er enig at kirkegårdene ser bedre ut nyklippet og uten løv, men det er ikke så mange privatfolk heller som allerede har ferdig hagen før sommeren ;) :) God helg :) Hilsen kona til kirketjeneren i Bamble ;)

 3. ååå sånn dress hadde Oda-Marie også! bare i offwhite :) kjempe herlig, men er det ikke litt varmt med slik nå?

  Gratulerer til Lise, Øyvind og Emma :)

  Nei er ikke lenge igjen til du blir tobarnsmor nå :) Det blir spennende :) Elsker å følge deg og syntes du har vært kjempe flink og jeg er imponert :)

  dere er begge kjempe pene Veronik/ca :) Gleder meg å se flere bilder :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *