Det er søndag, en dag vi liker godt.. Søndager er til for å slappe av og få tilbake energi etter uken som har vært.. Dagen begynte med at jeg sov leeenge! Martine har jo sovet hos sine besteforeldre siden vi var i bryllup i går. Bryllupet var utrolig fint, og vi storkoset oss til langt på natt.. Selve brudeparet fikk ikke nok før kl var rundt 05.00 på morgen.. Ha ha. Ble kjent med mange nye fjes, noe som alltid er koselig. Tusen takk for at vi fikk dele denne flotte dagen med dere Silje og Morten!

 Mitt bordkort. Nydelig var dem.
Under kakeskjæringen holdt det ikke med å mate hverandre med skje. Her brukte vi handa å gitt..
Mange morsomme leker. Her er det stolleken. Om å gjøre å finne en ledig stol når musikken stopper. Den som er uten stol går ut..
Så var det selvsagt brudedansen som brudeparet klarte fantastisk bra.
Singstar var en stor hit denne kvelden. Jeg sang så det jooma! Og brudeparet avsluttet med en duett der brudgommen akkurat vant over bruden.

Etter å ha sovet godt ut og slappet av dro vi ut på en bedre restaurant med familien. Pappaen min ble 49 år i går, og dette var noe vi feiret i dag. Sondre og Anne var med, Kristoffer, Martine og meg. Og så klart mamma og pappa. I går fikk «bestefar» en tegning av Martine som hun hadde tegnet i bursdagsgave. Bestefars første hjemmelagde gave fra barnebarnet sitt! Denne ble satt stolt opp på peishyllen ja.. Gave fra oss får han til uken!:)

Kristoffer sammen med sin svigermor
Til middag smakte jeg for første gang på reinstyr filet. Nydelig var den!
Egentlig orket jeg ikke dessert. Men etter å ha smugsmakt litt på Sondre og Anne sin klarte jeg ikke dy meg. Sjokoladefondant.. NYDELIG rett og slett..
Martine koset seg med is sammen med bursdagsbarnet bestefar..
Bestefarjente ja.. Spurte vi om hun ville komme til oss var det NEINEINEI.. Og når bestefar skulle ut av bilen for å dra hjem begynte hun å skrike ja..

Kvelden kom, og den ble tilbringt med min kjære venninne Rebekka. Hun er endelig tilbake fra Syden, noe vi liiiker! Jeg har vært fliink å ikke sett på noen episoder av seriene vi følger med på. Så i kveld ble det litt serietitting, men også mye snikksnakk. En del å snakke om siden hun har vært borte en uke vettu. Kos var det å se henne igjen iallefall. Og nå gleder vi oss masse til å se barna våre sammen. For nå har det skjedd noe nytt med dem.. Men hva det er får dere vite snart!

Herlige Rebekka og meg i mitt bryllup!
Del innlegget mitt

One thought on “En koselig søndag…

  1. Så koselig :)
    Ser ut til at dere har hatt en super helg ♥ På søndager må man lade batteriene litt ;)
    Ha ei super uke Veronika :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *