Da var en ny uke startet. Jeg syntes tiden bare flyr avgårde for tiden jeg ;P

Litt av hva uken har gått ut på :)

For tiden tar jeg ting litt «rolig». Iallefall roligere enn hva jeg er vandt til! Er mye mer hjemme og koser meg med det! Er egentlig deilig å bruke masse tid til å kose seg hjemme i sin egen leilighet, fikse her og der :) Får mer alenetid med Kristoffer også :) Noe som er deilig. Denne uken har jeg jobbet noen dager. Deilig å være litt aktiv. En vakt i ny og ne syntes jeg bare er deilig på formen.

Denne uken har jeg og Kristoffer tatt en skikkelig opprydding her hjemme. Ryddet alle rommene (b.l.a boden). Vi har hivd mye, og pakket vekk mye. Har jo ikke verdens største plass her hjemme, så deilig å ikke ha unødvendig mye overalt. Vi har lagt vekk og hivd masse gammelt skrot og fylt opp med masse babyutstyr og masse plass til mer å komme. Nå gleder vi oss masse. Var godt å endelig få litt orden her hjemme :)

Ser dere en liten luring nederst i venstre hjørnet. Følger med på at «mamma og pappa» rydder og vasker ;P Veldig spennende!

Tirsdagen hadde jeg besøk av Annie :) Vi hadde «nerde» kveld, og kosa oss masse. Siden vi begge fikk hver vår laptop til jul av guttene våres måtte vi jo ha en nerdekveld. Vi satt å mimret igjenom masse gamle bilder fra tiden som har vært. Fytti å morro vi kan ha det alså! Vi så selvfølgelig unge mødre og koset oss. Spiste snop og drakk ice tea.. MmmMmmmm..

Nydelig minner med jenta mi

Så kom helgen da!

Fredagen var det jobb på kvelden. Deretter dro meg og Kristoffer på balkam og spiste deilig kebab sammen med Alex og Benja :) Var koselig da det var en stund sia jeg hadde sett de nå..

Lørdagen var vi i 50års bursdag til Arvid (Kristoffer sin pappa). Han ville ikke ha noe høytidelig selskap, men en skikkelig fest på kvelden. De hadde fikset ett skikkelig opplegg med masse underholdning, deilig mat, dans og mye mye mer.. Dere kan kansje se på bildet hvordan kvelden var! Hehe… Masse koselig mennesker. Jeg var vel den eneste der som ikke koset meg med alkohol ;P hehe. Sånn er det å være gravid, men gjør ikke meg noe! Alle skulle bort å kose og klemme på magen. Snakke til magen og prate masse om barn, fødsel osv osv. Alle har sine synspungt vettu. Veldig koselig, men også litt slitsomt i lengden..

Arvid måtte prøve ut noen av gavene han fikk! Her med snabeltruse, mens han blåser opp en kondom ;P

Søndagen var det total relax kveld hjemme med gutten min. Å gjett om jeg ble vartet opp! Min kjære laget nydelig sjokoladekake til meg. Deretter laget han deilig frukt smoothie :) MmmMm.. Er ikke jeg heldig da?:) Søndagskveld hadde vi besøk av Benja. Vi så film og koset oss :)

For en snill gutt jeg har

Så nå er helgen over for denne gang :)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “En liten oppsummering :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *