Dette er faktisk første gang på mine 3 år som blogger at jeg tar bloggpause

Jeg kommer ikke til å slutte med bloggingen, og jeg tviler på at pausen blir lang.. Men akkurat nå er det veldig mye som skjer.. Og jeg kjenner jeg trenger et lite avbrekk. Jeg er nok tilbake for fult med opplade batterier om dager/uker :)

En liten update ang Matias: Vi fikk komme hjem i går, og skal se ann situasjonen her hjemme. Blir han verre, eller vi føler han får hosteanfall med pustestans drar vi rett tilbake. Men siden han er blitt nokså stabil så får vi slappe av hjemme. noe som er veldig deilig.. Svar på prøvene er fortsatt ikke kommet, så vi får smøre oss med en bit tålmodighet!

Vi blogges om ikke så alt for lenge..:)
Del innlegget mitt

9 thoughts on “En liten pause..

 1. Hei søte Veronika =)

  Følger bloggen din fast og har ikke lest den på over en uke grunnet lite tid, så trist å lese at din lille gutt var blitt så syk igjen! Men det er da godt å kunne lese fra torsdag at dere kom hjem igjen og at han er bedre!

  Du er velfortjent å ha «fri» fra bloggen, du fascinerer veldig med hvor mye du klarer å holde styr på samtidig! =)

  Gleder meg til å lese oppdatering fra deg ila høsten, men ønsker deg/dere mest av alt en god tid fremover og at lille Matias blir fort og helt bra!

  Hilsen Fiona

 2. Hei Veronika.

  Skjønner veldig godt at du tar deg en pause. Ønsker Matias rask bedring. Kos deg med familien, så gleder jeg meg til du er tilbake med blogginga.

  Kjersti :o)

 3. Hei,
  håper gutten din blir frisk snart. det er helt forferdelig når de små er syke…

  jeg er innom bloggen din i ny og ne så lurte på om det er greit at jeg har linka til bloggen din?

 4. Ta deg med en velfortjent bloggpause du og kos deg med de nydelige barna dine :) Håper Matias blir helt frisk snart! :) God bedring til han!

 5. Hei. Ta en velfortjent bloggepause:) Vi er her når du kommer tilbake. Veldig kjekt og følge bloggen din. Masse god bedring til lillegutt!
  Ønsker dere en god høst- med ordentlig kosevær både ute og inne sammen med de herlige barna:)
  Hilsen mamman til Alma:)

 6. Så trist, for oss lesere, at du tar en pause, men tenker det blir godt å ta det med ro og ikke stresse en stund nå! Bare kose deg med lillegutt, mannen og prinsessa :)

  Håper pausa ikke blir for lang, for liker veldig godt å lese bloggen din! :)
  -Godt å høre at lillegutt ikke har blitt verre, enn så lenge! Håper det har gitt seg nå! Krysser fingrene! :)
  Kos dere masse :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *