Først og fremst må jeg beklage for at dere enda ikke har fått sett bilder fra siste finish på soverommet. Dagene har gått i ett, så dette er da grunnen til dette.. Såklart skal dere få se bilder! Så straks jeg får tatt dem. Hehe.

Dagene har gått mye i jobbing, trening, tupperwaremøter og ikke minst oppussing av loftstuen hos mamma og pappa.

Jeg har startet med en ny treningstype som kalles «30 days shred». Det er jillian michaels som er trener her, og da trenger jeg vel heller ikke legge på at treningsøkten er nokså hard. For de som ikke vet hvem denne dama er, så er det alså treneren på «slankekrigen». Hun har nå laget ett treningsopplegg som går over 30 dager, og som skal gi flotte resultater. Tror jeg på det? Vell, det får vi bare vente å se på. Dene treningsdvd har blitt veldig populær rundt fordi i mange land. Man trener på nivå 1 i 10 dager. Deretter går man over på nivå 2 og er der i 10 dager til. Så avslutter man det hardeste nivået, nemlig 3. Der trener man også i de resterende 10 dagene. Jeg er på min 4 dag, og jeg kan røpe så mye at jeg faktisk har fått noe resultater allerede! Dette er spennede!! Mine tanker, meninger, frustrasjoner osv rundt dette blir oppdatert på den lukkede slanskebloggen!

Jeg er MOTIVERT! Er du`?

Min personlige slankeblogg. Send en mail for forespørsel

Jeg er jo konsulent i tupperware, så da sier det seg selv at jeg er på diverse salgsmøter for å lære litt! Dette er jo frivillig, men jeg syntes det er greit å kunne yte 100% når jeg har en dem. Jeg syntes det er morro å jobbe med tupperware, men også krevende. Man må jo hele tiden jobbe for å få demoer osv. Men i bunn og grunn tjener man på det. For hver demo man har tjener man en viss prosent av salget. I tillegg til disse pengene får man masse tupperwaregaver hele tiden. Og det er det morsomste av dem alle!

I januar mnd fikk jeg denne flotte T chef kjelen. Den er UTROLIG god. Den er kostbar, men veldig verdt pengene! Så har jeg begynt å samle på T chef bestikket. Jeg får ett sett hver gang jeg er stjernekonsulent. Så da er det bare å jobbe! hehe

Masse søte smågaver! Kjekke krus/kopper med lokk + sugerøråpning! Brød og pai form i silikon. Man trenger ikke smøre, og det setter seg ikke fast. Mobil/kameraholder. Mange småbokser til å ha på nøkkelknippet som man kan ha eks medisin i! Paracet er alltid kjekt å ha. Måleskjer osv..

I går begynte jeg på oppussingen av loftstuen til mamma og pappa. Jeg og mamma var i byn her om dagen, og fant da masse fint som vi skal ha i stuen. Men først må det fikses litt. Så igår tok jeg malingskosten fram og begynte. Meg og mamma er litt ulike noenganger da. For mamma vil gjerne planlegge litt, kjøpe inn alt av utstyr osv før man begynner. Jeg bruker det vi har og gjør det beste ut av det! Hehe. Jeg er spontan og klarer ikke vente i lange tider… Vell i går malte jeg 2 strøk, og idag skal jeg avslutte med noe jeg tror blir 2 nye strøk. Malingen som var på var mørk grønn, derfor trengs det mange strøk. Men nå blir det fint og lyst igjen :)

En liten sniktitt. Dette er bare grunning, så ikke den riktige fargen.

Jeg er klar for å male igjen! Med denne flotte maledressen min. Haha!

Og som dere har lest her tidligere har jo Anne endelig kommet hjem igjen. Hun har vært borte en uke, noe som har føltes ut som en mnd! Sånn er det når man er vandt til å ha omtrendt daglig kontakt. Vi feiret at hun hadde kommet hjem med en skikkelig jentekveld. Denne gangen uten noe som helst trening! hehe. Nå skulle vi KUN kose oss. Vi laget deilig mat og avsluttet med vår yndlingsdessert nemlig sjokolade fondy! NAM NAM!! Vi kikket litt på diverse ting til bryllupet, tur til danmark. Ting og tang og alt og ingenting igrunn! Deilig var det iallefall å ha litt tid med hu igjen :)


Kyllingkjøttdeig og grønnsaker


Så var det igang med desserten. Jeg lager sjokoladen og Anne kutter opp frukten. Hadde du turt å være i nærheten av Anne når hun kutter opp frukt?

Fiine fondysettet jeg fikk av min mormor og bestefar her om dagen! Kjempe kjekt. Brettet er rett og slett en slik festboks fra tupperware. Sånn som man har kake i med lokk over. Bare snur du bunnen får du ett brett med tre rom i. Genialt.

Eple med flytende sjokolade. Jeg frister dere ikke nå vell?

Del innlegget mitt

6 thoughts on “En liten update

 1. ja jeg lurte i grunn også på hvor du hadde fått den dvden fra. så fink som du er blir det gode resultater no matter what tenker jeg :)

  godt å få annie hjem igjen tenker jeg :) sånn erdet når man er gode venner, man klarer seg nesten ikke uten hverandre. hehe

 2. Trener 30 days shred selv, og den er ganske effektiv ja! Jeg tror du får bestilt den på amazon eller ebay.

 3. Nam nam :p

  SVAR : Jada er i gang vettø. Fikk jo ingen store resultater på egen hånd,så da må jeg dra inn litt proff hjelp ;) Gleder meg til å komme godt i gang!!

  Haha,skjønner hva du mener med bryllupet ja. Er jo myyyyye planlegging og slikt som skal til! Og det koster jo masse,så må spare det man kan :)

  Jeg laster ned sesong 7 ab OTH jeg serru.. Totalt hekta! Bra sesong denne gang å.. Grein så jeg hylte i går,haha.. Trist serie asså :(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *