Skibuksa ikke lengre passer…

Wooops, magen har vist vokst..

Ulempen med å gå gravid om vinteren er jo at man trenger så mye klær. Uteklær, tykke klær, undertøy osv.. Martine kom jo i mars, så med henne var jeg høygravid hele vinteren. Denne gangen er jeg heldigvis ikke høygravid på vinteren, men siden magen kom så fort denne gangen merkes det på mine vanlige klær. For i går skulle vi ut i snøen, og jammen fikk jeg ikke skibuksa igjen over magen.. Jaja, så ble vi gående med buksa halveis åpen.:) Med jakke godt over..

Nå er det kjærestekveld :) Ha en flott søndagskveld alle sammen :D

Del innlegget mitt

5 thoughts on “En merker en er gravid når…

 1. fiine magen <3 gikk høygravid på vinteren jeg også. thea kom jo i januar. kjøpte meg mammabukser med strech i . noe jeg fikk godt utbytte av syntes jeg. også er de veldig fine å gå i etterpå også ;)

 2. Hihi, kjenner til den :) Jeg fikk Emil i april, så hadde ganske bra med mage på vinteren. Hadde heldigvis en boblejakke som passet hele veien. På slutten måtte jeg la lommene på siden være åpne for å kunne få igjen jakka. Hehe, kjekt å tenke tilbake på :)

 3. Nnntåå,søte magen :)))
  Var høygravid på vinteren selv,hun kom 10 februar,så brukte jakka til samboeren jeg,hehe.
  Og hadde så høy mage at jeg kunne bruke mine egne bukser hele svangerskapet ;)

 4. Så koselig med babymage ♥

  Jeg var ekstremt høygravid på denne tiden i fjor (fødte i beg. av januar) og da ble det bare åpen kåpe og jakke, men med masse klær under der igjen da;)

  Det viktigste er jo å holde seg god og varm, og det løste du jo tydeligvis ;)

  Håper dere hadde en koselig kjærestekveld :)

 5. Så herlig babymage!!:)

  Gutten min ble født 6. April så jeg var også høygravid på kaldeste vinteren. Jeg kjøpte meg en diger skibukse på billigsalg på xxl, og brukte en gammel diger jakke. Så ikke så innmari kul ut, men vi holdt oss varme begge to da:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *