Fredag var det enda mer stranda.. For ett nydelig vær! Ja, kansje litt for varmt. Men bedre det enn regn og kulde! Så til dere som kager hele vinteren på at det er såå kaldt, ikke klag når varmen endelig er her!

Meg og Martine til venstre. Meg og Emma til høyre

På lørdag var jeg på grillfest hos Anncha og Marius. Kjempe koselig når vi først får til en slik fest. Vi grillet og gafla i oss alt vi orket av nydelig mat. Anncha og Marius har nemlig vært i Sverige, så vi kom vel frem til at vi tilsammen hadde hatt på nesten en hel gris på grillen. Haha. Overdriver ikke vi altså…

Noen av jentene på festen. Annie, meg, Anncha og Katrine (var det ikke det hu het tru..)

Noen venner av Anncha og Marius hadde fått seg bikje, og den var jo bare såå søt. Ble ikke lite forelska da eller? 9 uker gammel var den. Det var nøyaktig samme rase som min mormor og bestefar har, så jeg måtte da såklart sende ett bilde av den nydelige hunden til min hundegale mormor :)

Nydelig voffsen

Etter grillfesten hos Anncha og Marius dro vi videre til en ny grillfest. Her var broren min med mange venner. Der hadde de satt opp store partytelt. STORT og bra anlegg. Tappekran med øl. Lys i takene på telta. Ja det var virkelig kult! Meg og Annie (som er såå glad i butikken Gina T) syntes det var veldig artig da vi ble kjent med daglig leder av Gina T. Hun var såå søt og koselig. Ble litt klær og mote snakking da ja!:)

Annie sammen med David (han som holdt denne festen)

Søndag svettet jeg fra jeg sto opp og til jeg sovnet tror jeg. SÅ varmt, men deiilig! Slappet av i det deilige uteområdet oppe hos mamma og pappa. De har nå satt ned tempen på boblebadet demmes til 30 grader, så vi kan avkjøle oss litt der. Martine fikk plaske litt med bena i boblebadet. Siden det hele tiden renser seg fikk Martine lov til å få litt vann på hele kroppen. Skal si hun likte det ja! Kristoffer og jeg tok oss en liten kjærestemiddag på telemarkssvingen. Orker jo ikke stå inne i denne varmen å lage mat?

Del innlegget mitt

3 thoughts on “En nydelig helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *