Da kan vi konkludere med at kanel ikke funker for å sette i gang fødsel. Hehe…

Risgrøt med kanel til kvelds..

I dag var jeg på ultralyd, og fikk beskjed om at alt så veldig fint ut. Fostervannet var fint, og lillegutt kom til å veie ca 3500 gr ved termin..:) Litt under gjennomsnittet sa hun, men helt okey. Hjerteslaga var på 180, noe som var litt høyt, så dette skulle sjekkes litt med fremover. Men ellers ingenting som tyder på at lillegutt må ut ved igangsetting.:) Jeg lurte litt på hvordan det var i forhold til overtidskontroll osv, men da bare smilte hun å sa: Hehe, du går nok ikke over tiden… WHAT?… Jaja, vi får vente å se..

Martine triller dukka på sykkelen sin..:)

Etter barnehagen dro jeg og Martine til Brevik med Martines mormor. Vi koset oss med mat og is.. Og såklart måtte jeg ha slush..

Herlige mormor..:)

Martine mater mamma med is..

Martine koset seg i sola.. Så på svana i vannet, pipp pippen i lufta og båtene på vannet. For en nydelig dag!

Koser oss i sola i Brevik. Her sitter vi ved vannet. Jeg er (som dere ser) sprekkeferdig.. Haha!

I kveld skal jeg til Rebekka å kose meg! Hun ville ta en liten feiring siden jeg har burdag imorgen. Så det blir utrolig koselig.. Vi skal kose oss med pizza, og det er jo noe mange mener setter i gang en fødsel? Haha. Det kan høres ut som jeg er helt hysterisk med disse kjerringrådene. Men det stemmer ikke.. Jeg har igrunn ikke så stor tro på dem, men utrolig artig å prøve det ut å se effekten..:)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “En nydelig sommerdag..

  1. Moro å prøve kjerringrådene da ;)
    3500 er i grunn en fin vekt det,passe stor!

    Aaah,dette været er ELSK!!! <3
    Gratulerer med dagen fru Døli,nyyyt den :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *