Matias sine første dager har gått utrolig bra. Han stortrives her hjemme, og storesøster ser ut til å trives i den nye tilværelsen. Været har vært nydelig, så vi har vært mye ute. Martine har endelig fått ballene på plass i trampolina. Disse fikk hun av oss når lillegutt kom, og hun har snakket om dem siden. Hun har fått for seg at hun vil ha mange baller i trampolinen, og har snakket masse om det. Så da fikk hun som hun ville, og ble storfornøyd da vi hadde skjønt hva hun hadde prøvd å fortelle oss…

Matias stortrives i vognen sin og roer seg godt der. Han roer seg i grunn de fleste steder.. Både i vuggen, lekegrinden, vognen, seng osv.. Han er et sovedyr, så mye av dagen går til søvn. Men han har noen timer der han er våken hver dag. Ammingen går bedre og bedre, og endelig begynner melken å virkelig komme..

De første to nettene var jo lillegutt våken hele natta, rett og slett fordi han var sulten. Og han fikk ikke så mye mellk som han ønsket. Men jeg merker for hver natt sover han lengre og bedre. De siste nettene har han kun hatt 1-2 timer der han har vært urolig. Utenom dette får han mat alt mellom hver 2-4 time. Blir spennende å se hvordan rutinene blir fremover. Er han like «snill» som storesøster? Hun sov jo hele natten fra hun var 6 uker..

De siste dagene har vi også hatt litt besøk. Mange har kommer for å se han, og mange fler skal komme denne uken. Det er jo så stas å vise han frem. Og ikke minst syntes storesøster det er veldig stas med masse besøk og masse pakker. Ja, for Martine har jo fått mye mer pakker enn lillegutt. Men det er jo bare bra, for hun skjønner jo litt mer enn hva han gjør..

Oldemor med oldebarna..

Tante Annie :)

Formen min generelt er utrolig bra.. Allerede da han var 2 dager gammel var jeg ute på farta. Jeg passer på å være litt forsiktig så jeg ikke presser meg for hardt, for fort. Men småbesøk på jobben til Kristoffer, butikkbesøk, henter og leverer Martine i bhg innimellom. Slike småting.. Jeg merker jo at jeg har litt småplager, noe som er veldig normalt etter en fødsel. Men siden formen var så elendig på slutten av svangerskapet, føler jeg meg jo som et nytt menneske nå! Hehe.. Bekkenet er fortsatt vondt, men det virker som det iallfall er hakket bedre. Så forhåpenligvis blir det bare bedre fremover. Halebeinet derimot er gørr vondt! Jeg kjenner det når jeg sitter, ligger og går.. Så det ser ut som det blir fysio/kiropraktor på meg fremover. Så håper de kan hjelpe litt :) Til dem som ikke har fått det med seg, så ramlet jeg ned trappa i svangerskapet og skadet halebeinet. Fysioterapauten min mente det sto litt skeivt, og at jeg evt måtte få behandling av det etter svangerskapet..

Is i sola er deilig!

Ellers nyter jeg virkelig disse dagene.. Martine er i bhg, så formiddagen får jeg til å bare kose meg med Matias. Jeg har levert Martine et par ganger, men som regel står pappaen for leveringen. Dette fordi nattesøvnen blir litt så som så nå i begynnelsen. Når Martine kommer hjem fra bhg koser vi oss alle 3, før pappaen kommer hjem fra jobb. Jeg elsker tilværelsen jeg er i, og ser frem til en nydelig sommer!

Del innlegget mitt

6 thoughts on “En nydelig tilværelse

  1. Gratulerer med en liten gutt, så fin:) Så herlig å se dere koser dere masse, og bruker tiden nettopp på å ta det med ro & kos :)

  2. Så bra at ting går bra hjemme:) At Martine koser seg istedenfor å være sjalu er jo kjempe bra! Matias er helt nydelig!
    Blir utrolig babysyk når jeg leser..hehe. Kos dere videre og ha en fin helg:)

  3. så hærlig! <3 han er jo så skjønn! godt å høre at ting går så bra :)
    kos dere masse masse i sommer!
    så håper jeg at formen din vil bli bedre igjen snart. klem

  4. Så herlig det nederste bildet av Martine er! Skikkelig godjente! :D Heldig du er! Kos dere i sommer :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *