Jeg må ha en av de mest oppfinnsomme mennene der ute! Og det passer meg utmerket.. Jeg elsker å pusse opp, fornye og alt som har med interiør å gjøre.. Og mange kan vel si seg enig i at mange menn står i sidelinjen og trekker seg litt unna fordi dem ser ikke helt vitsen? Jeg skal ikke påstå at min kjære alltid er like ivrig som meg selv.. Men han kommer ofte med meninger og ideer. Noenganger blir jeg til og med litt irritert, fordi da er det ikke alltid jeg får det slik jeg vil ha det. (haha)

De siste dagene har han funnet på to helt geniale ideer her til hjemmet vårt. Og nå skal jeg vise dere dem..

1. Vi har en stor og god sofa. Og ved nakkedelen har sofaen en nokså tykk stamme innover, slik at det blir god plass til å sette fra seg evt glass/fjernkontroll, laptop osv. Men det hadde vel vært kjekt med noe som hadde ett enda en fastere underlag, så er det ikke så lett for glass osv å velte (selvom det enda ikke har skjedd).. Siden vi ikke har sofaen helt inntil veggen har det blitt en god sprekk mellom sofaen og veggen. Og der er det typisk at ting faller ned. Bak sofaen har vi litt apparater og ledninger så derfor ønsker vi ikke ha sofaen helt inntil veggen.. Så da kom Kristoffer hjem med noe material og en gode idé… Og når jeg kom hjem etter å ha vært ute en tur med Anne fikk jeg se hans fantastiske idé… Han hadde kappet til ett «brett» og festet det i veggen. Så nå har vi ekstra god plass til å ha ting på + at det ikke faller ting bak sofaen. Fy, han er fantastisk eller hva?

Vår sofa.. Merk: Den går lengre ut på venstre side.. Bildet er kuttet..

Her ser dere ca str på stammen ved nakken. En laptop får akkurat plass. Her ser dere den gjenomførte løsningen til Kristoffer..

Genialt?

2. Vi har jo som mange av dere har sett tidligere ett vitrineskap i spisestuen vår. Spisestuen har stått midt i rommet. Men nå har det blitt forandring. Vi har fått inn vitrineskap nr 2, og spisestuen har blitt flyttet til til venstre i rommet.. Begge vitrineskapene er hjørneskap og står i hvert sitt hjørne på høyre siden. Det nye skapet skal dere få se når vi er ferdige med spisestuen.. Jeg kom med en idé om at det hadde vært koselig med en slagbenk inntil veggene mellom de to skapene. Kristoffer var helt enig, og kom på en genial idé. Vi har jo en tvbenk i kjelleren som vi ikke lengre bruker. Han ville da sage vekk den øvereste delen og gjøre den nedre delen om til en benk.. Vel, sett i gang og vis meg, svarte jeg da. Og det gjorde han.. Jeg var ute en tur som sakt og da jeg kom hjem sto benken der.. WOW, han er flink! Nå mangler den bare en liten hånd Veronika.. Altså litt maling, puter osv. Kristoffer meldte seg frivillige til å sy sittepute som skal ligge øverst på benken. Vi vil da bruke samme stoff som vi har brukt på putene til stolene på spisestuen. Dere skal få se før og etter bilder av tvbenken/slagbenken når den er ferdig :)

Slik står den foreløpig. Kristoffer har saget vekk en del av tvbenken og pusset den..

Mens Kristoffer var oppfinnsom var jeg innom Herøyahuset og fikk en sniktitt på Absinthe konserten. Dem skulle ha konsert kl 23. Men før dette øvde dem og spilte litt inn til demmes nye video. Og siden det er firma til broren min som har ornet med scene, lys og lyd fikk vi kommet inn å sett litt under innspillingen. Jeg som trodde Absinthe var ett dårlig metallband! Dem var jo helt rå. Litt mer «postgirobygget» sanger mener nå jeg.:) Etterpå tok vi en tur på radio, for skulle hente noe der. Og når vi først var der tok vi å svinge litt på rockefoten.. Og vel slik gikk det…. :

Anne Elisabeth og meg..

Rock all night long.. Graviditet og bekkenløsning, hva er det? Au….

The terminator..:) Filmene velger jeg å spare dere for.. Haha!

I kveld er det sofa, film, godis, kjærestekos og ikke minst dataforbud (etter at jeg har blogget ferdig. Hehe)
Vil noen ha oppskrift/tips til hvordan av noen av disse løsningene gjøres så får jeg nesten be om at min kjære lager ett gjesteinnlegg :)

Del innlegget mitt

7 thoughts on “En oppfinnsom mann..

  1. Han mannen din har så smarte ider =) Kjempe lur har han vært, og det ble jo så fint med den hylla bak, og benken kan jeg se for meg at blir super søt <3

    klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *