Da har jeg endelig blitt enig med meg selv om når det er «passe» at lillegutt kommer.. Nå som jeg er kommet såpass langt syntes jeg han iallfall kan holde seg inne til jeg er ferdig med mine to skriftlige eksamener. Matte eksamen på onsdag, og norsk eksamen på torsdag. Etter dette er det hele 2 uker før siste eksamen som er muntlig. Så i grunn hadde det passet fint om han kom torsdagnatt eller fredag. I værste fall i helgen. Da rekker jeg de skriftlige eksamenene og får et par uker å komme meg på før den muntlige. Haha. Så da bestiller jeg fødsel til torsdagkveld/fredag.

Magen vokser seg stoor nå ja…:P

Om det bare hadde vært slik… Hehe. Når det kommer til fødselen har jeg nok ikke så mye jeg skulle sakt. Følelsene mine er veldig blandet. Innimellom kjenner jeg mye som tyder på at fødselen er nær, mens andre ganger føler jeg at jeg kanskje denne gangen vil faktisk gå til termin, og kanskje over også.? Selvom det hadde vært kjekt å kunne planlegge tiden fremover, er det jo noe med denne spenningen.. Jeg tror i grunn ikke jeg ville vært foruten den. Jeg liker i grunn denne tiden svært godt :)

Magen i dag. 38+2

I dag. Nøyaktig 2 uker til termin..

I dag var jeg på ny ultralyd for å sjekke hvordan ting var med lillegutt. Til dem som ikke har lest bloggen fra begynnelsen kan jeg fortelle at jeg får noe ekstra oppfølgning pga svangerskapsforgiftning og lite fostervann med storesøster. Ultralyden så bra ut, og Trine (gyn.) fortalte at hun i dag var veldig fornøyd. Hun mumlet noe om at jeg nødvendigvis ikke skulle gå over tiden, men at det skulle vi evt ta når den tid kom. Jeg er i grunn ikke helt sikker på om dette var pga fostervannet eller str på baby. Str til lillegutt var helt grei. Den ble godkjent som normal, men er noe under «gjennomsnittet». Vekstestimering til termin lå på -7% den dag i dag. Det vil si at han kommer til å være rundt 3400 gr ved fødsel, mens normalen var på litt over 3700 gr. Trine ville ha meg tilbake på kontroll 3 juni, om ting ikke hadde skjedd innen da. Så får vi se om lillegutt har lagt på seg litt mer, og om fostervannet ser bra ut..:) Men hvem vet. Kanskje timen blir avlyst pga fødsel.. Spennende..

Det nyeste på prinserommet er knotter på kommoden.

Nydelig med prikker..

Som jeg skrev i går skal det nå komme et innlegg om fødebagen. Den er nå endelig pakket, og det eneste som mangler er litt småtteri til fødselen. Jeg har fått et ønske om videoblogg, og dette vil jeg prøve på! MEN så har det seg slik at videoredigeringsprogrammet har tatt kvelden, og jeg finner det ikke igjen på nettet. Så nå leter jeg etter et godt redigeringsprogram, slik at jeg kan få laget en okey video til dere. Om dette ikke kommer i boks innen i morgen kommer det en vanlig og kjedelig innlegg om bagen. Vi får se, vi får se..:)

Martine og mamma..:)

Nok et gravidinnlegg dette.. Det er kanskje ikke så rart siden mye av denne tiden er fylt med siste forberedelser, oppfølgningstimer, telefonsamtaler fra familie og venner som venter spent.. Jeg prøver mitt beste å utnytte disse siste dagene/ukene med Martinekos! I dag våknet hun opp med øyekatar, så da ble det hjemmedag for mor og barn. Vi har koset oss med musikk, leker, kosing og ikke minst vannmelon. Når ikke matlysten er på topp prøver vi med det meste. Nå er hun på besøk hos mormor og beste et par dager mens mor får forberedet seg til eksamen..:)

Martine elsker å se seg selv på pcen med kamera..:P Her gjør hun seg til..

Så lillgutt, du kan komme når du vil.. Bare vær så vennlig å vent til etter torsdags formiddag. Da hadde mamma blitt glad..:)

Del innlegget mitt

5 thoughts on “» En passe dag for lillegutt å komme på «

  1. Tenk om en bestemte når fødselen skulle startet, men nei sånn er det ikke de små juniotsjefene har overtaket alt elnge før de ligger i armen å gjør krav på mors fordeler, er det ikke herlig=)

    Lykke til med fødselen, og nyt barseltiden=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *