I går kom snøen hit til Porsgrunn.. Dette skjedde rett før Martines leggetid, så Martine fikk en liten sniktitt før hun tok nattan.. Heldigvis var fortsatt snøen her i dag, og da hadde jeg noen planer.. Jeg tror nok ikke Martine husker snøen fra i fjor, så denne måtte jo utforskes..

Slik så det ut langs veien til barnehagen i dag..

Jeg fant frem vinterdressen (for i dag syntes jeg det var såpass kaldt..) og akebrettet.. For i dag skulle vi gå til barnehagen med akebrettet. Martine syntes dette var veldig populært..:) Hun var veldig rolig, for hun satt rett og slett å bare studerte den rare hvite snøen som hadde lagt seg på tak og vegger overalt på husene..

På vei til barnehagen..

Når vi kom frem til barnehagen var det IKKE snakk om å gå fra akebrettet. Det endte opp med at Martine måtte ta med akebrettet inn i hagen i barnehagen. Der ble hun sittende helt til jeg dro.. Og jeg tror nok hun satt der en liten periode etter jeg dro.. Jeg tok litt snø i hånden, mens Martine børstet den vekk og skrattlo.. En ting er sikkert.. Martine elsker snøen!

Martine la seg godt bakover og koooset seg. Slik SKULLE hu ligge..

Så akebrett og snølek er noe vi kommer til å kose oss masse med fremover! Da er det jo bare morsomt når snøen kommer :D

Del innlegget mitt

4 thoughts on “En populær transportmåte til barnehagen..

  1. Lille søte Martine :) Ser ut som om hun stor koste seg! Det er ikke så mye snø her. LK lurte veldig på hva det var som var på bakken. Håper det kommer mer snart ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *