I dag har vi hatt en fridag sammen alle fire. Og det har vært helt fantastisk og etterlengtet. Kristoffer starter på 3 uker ferie nå sammen med barna, mens jeg skal jobbe. Jeg skal kun ta en langhelg fri slik at vi kan reise litt bort sammen. Slik må det bli i år siden jeg ikke har opparbeidet meg noe ferie. Fra neste år blir det andre boller!

Uansett – vi må nyte de fridagene vi har sammen. I dag startet vi med å male lekehuset i den fargen den skal ha. Ungene malet baksiden av huset, mens jeg tok sidene og fronten. SÅ flinke de var! Moro for dem å bidra og føle at de har hjulpet til med dette prosjektet. Det ble så koselig å få huset i lik farge som vårt. Nå skal vi male karmer, blomsterkasser, dører osv før vi starter på malingen innvendig.

IMG_9888 IMG_9890

Etter litt utejobb badet ungene i sprederen, før vi stelte oss for å ta en tur ut. Det har jo vært litt av en sommerdag, så vi tok rett og slett middagen ute på resturant i dag. Vi dro til vakre Langesund, slik at barna fikk hilse på onkel (som jobber/bor der i sommer). Etter en nydelig middag dro vi til sommerbyen Brevik for å nyte deilig is på brygga. I dag var det kun 1 svane der, men den fikk smake på kjeksen fra isen til barna. :)

Untitled IMG_9913 IMG_9918 IMG_9926 IMG_9948 IMG_9952

For en nydelig plass vi bor på!

Del innlegget mitt

4 thoughts on “En smak av sommer

  1. Så fin hytta er :) flinke dere er

    Så koselig å reise ut å spise og nyte områdene rundt der en bor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *