Rolig, harmonisk og avslappende.

Dette var stikkordene vi gikk etter da vi pusset opp soverommet. Fargene skulle være lune og behagelige for øyet. Soverommet skulle være et sted hvor vi kunne senke skuldrene, slappe av og finne ro. Et sted hvor vi kunne «trekke oss tilbake» for å samle krefter. Et sted hvor vi skulle sove og våkne uthvilt.

Untitled

Vi valgte å sette opp et vegghengt tv for en stund siden, og det har virkelig vært et lurt valg. Tv er ikke i daglig bruk, og godt er det! Men en gang innimellom etter ungene er lagt tar vi på oss pysj, tenner levende lys og slenger oss i sengen for å se noen episoder serie eller en film. Ingenting er som å ligge i armkroken til mannen mellom en haug puter og dyner mens vi ser på tv..

IMG_0232

En god stund nå har vi ønsket oss de populære «hotellputene». Og i går fant vi dem på tilbud hos KID til kun 200 kr per stk! Vi har kikket på utrolig mange typer og aldri funnet «den rette». Enten er de for myke eller for harde. Disse var helt perfekte – og ikke minst vanvittig billige :)

IMG_0242 IMG_0243

Et annet tips er dette sengetøyet! Vi har handlet to sett sengetøy fra jotex den siste tiden. Jeg elsker de sengesettene som har 2 putetrekk til hver dyne. Man har jo som regel 2 puter hver? Leter man litt igjennom DENNE siden kan man finne mange sengesett med to dynetrekk og 4 putetrekk. Og prisen er ikke så værst heller :)

IMG_0228

Følg «Kaos med kjærlighet» her.

Del innlegget mitt

4 thoughts on “En snev av luksus – tips!

  1. Dette tror jeg må være et av de fineste (om ikke det aller fineste) soverommet jeg har sett. UTROLIG FINT, KOSELIG OG BEHAGELIG!! :D Og de tre stikkordene for oppussimgen passet jo perfekt! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *