I dag har jeg hatt min siste matteprøve for dette skoleåret (hvis jeg ikke kommer opp i eksamen). DEILIG.. Det var heldagsprøve, og derfor litt mer vrien enn vanlig. Men jeg tror det gikk helt okey, så blir spennende å se.. Nå har jeg kun en naturfagsprøve til onsdag så er jeg FERDIG.. Siste finish da er ca 3 eksamener og jeg har fullført allmen påbygg. Jeg har ikke ord på hvor godt det føles..

Når jeg kom hjem var det bare å hive seg rundt å rydde et bomba hus, for her skulle vi få besøk.. Kl 16.00 ankom gjestene, og de fleste var nokså spente.. For i dag skulle nemlig Lise og Øyvind sin lillegutt komme. Jeg inviterte en haug med venner til grilling og kos. Hovedgjestene var den nybakte 4mannsfamilien Lise, Øyvind, Emma og lillegutt. Lise fikset sammen et treff hos seg etter jeg fikk Martine, noe jeg syntes var veldig deilig. Da kan man komme og gå når man vil, og man slipper styre med å rydde og stelle i stand noe.. Det er jo grenser for hvor mye man orker bare dager etter fødselen. På denne måten får vi alle spente møtt lillegutt på en gang :)

Lise og lillegutt… Herlig herlig!!

En stolt storesøster som skulle holde lillebror..

Lise var jo som vanlig i storslagen form. Kunne tro det var uker, og ikke dager siden fødselen.. Den stolte 2barnsfaren og den stolte storesøsteren viste stolt frem lillegutt. Ja, jeg skriver lillegutt da navnet ikke er 100% sikkert enda. Men jeg er nokså sikker på hva det blir da.. *Fniis*

Lillegutt skulle så klart på rundgang hos alle og enhver.. Her hos Marthe (venstre) og Lise K (høyre)

Emilie syntes lillegutt var veldig søt, og kunne kanskje tenkt seg en slik selv.. Eller hva Marthe?

Stian og Lise beundrer lillgutt.. Syntes dette kler dem utmerket..

Da vi fyrte opp grillen kom solen tilbake, og derfor fikk vi spist ute. Det var nydelig! Jeg hadde sett for meg at vi heller måtte dekke på inne, pga kaldt vær. Etter maten ble det mye snakk og lek. Emma var jo på besøk, og Marthes datter Emilie var der. Så de lekte kjempe godt sammen med Martine.. Vi fikk endelig kjøpt huskestativ i går, som gutta hjalp til å mekke sammen (eget innlegg om dette kommer..). Barna hoppet på trampolina og koset seg i hagen. Siden sklien enda ikke var festet i huskestativet brukte vi fantasien så barna fikk skli litt likevel.. Kanskje var dette like morsomt for de voksne, som det var for barna?.. Hehe..

Pappaen fikser huska, mens de voksne sklir..

Okey, så får barna skli litt også..:P

Alt i alt en herlig dag med noen herlig mennesker.. Det ble litt kort varsel, så var ikke alle som kunne komme. Men en god gjeng på ca 8 voksne og 4 barn ble vi!:) I kveld skal jeg senke skuldrene og kose meg på sofaen. I morgen er det fri, og det skal nytes fult ut…

Meg og lillegutt. Og så klart lille Matias i magen..

Ha en flott kveld..

Del innlegget mitt

7 thoughts on “En sniktitt på lillegutt..

 1. Åååh,så skjønn og god guttebaby Lise har fått :D
  Ikke rart han ble sendt rundt nei.
  Haha,Olafsen kledde det der gitt ;)

  Snart er det din lille prins du poster bildet av <3

 2. Så hærlig! Han var kjempe søt, deilig for henne å være ferdig å nå kunne kose seg med han lille tassen =)
  Veldig snilt av deg og ordne slit til. Det er ikke dårlig. =)

 3. Så moro å lese om/se lillegutt. Du er utrolig snill som ordner i stand noe slikt, spesielt siden du er høygravid og alt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *