I en mnd har jeg planlagt en stoor overraskelse for mine gode venninne Anne! Hun er en herlig jente som gjør så mye godt for alle rundt seg til enhver tid.. Og nå er det hennes tid til å få litt tilbake..:) Så i dag skal dere få en sneek a peek på hva Anne skal få oppleve.. Innleggene publiseres etter at Anne har fått beskjeden!:)

Nå er klokken over 9, og derfor kan første sneek a peek avsløres.. Jeg dukker opp på døren kl 9. Jeg vekker Anne og hun kommer ut å lukker opp døren.. Utenfor døren står en trillekoffert og et brev…

Et brev ligger oppå kofferten. Når dette brevet åpnes ligger det en pakkeliste og hun har 2 timer på seg til å pakke det som står på listen..

Hva vil skje videre..? Følg med…

Del innlegget mitt

2 thoughts on “En spennede dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *