Det er utrolig artig å se hvordan og hvor mye vi har forandret på stuen i løpet av de siste årene. For meg er stuen husets hovedrom.  Og nettop derfor er det utrolig viktig for meg at jeg får en «hjemmekoselig følelse» i dette rommet. Jeg har pusset opp mye de siste årene, og blitt nokså fornøyd med de fleste rom – untagen stuen! Jeg har forandret litt her og litt der. Malt, byttet møbler og gardiner.

Endelig kan vi si oss fornøyd med stuen – og endelig føler jeg en skikkelig god og lun følelse i dette rommet. Foruten å bytte gulv kan vi vel si oss ferdig med dette rommet. ENDELIG!

I dag tenkte jeg å vise dere et ras bilder for å vise litt av prosessen (med kommentarer).

Vårt første hus!

Vi kjøpte vårt første hus i 2009, og bodde her i 2 år. Deretter overtok vi mitt barndomshjem. Da fikk vi mye mer plass å boltre oss på, noe som var helt herlig! I tillegg gikk fra et eldre hus fra 50tallet til et hus som var bygd i 97. Stuen var nokså liten i vårt første hus, og vår megasofa gjorde ikke saken noe bedre.. Stuen gikk som en L, så bildene under viser kun en liten del.

tv gamle leilighet

Vårt nye hus!

Endelig overtok vi, og møblene kom sakte men sikkert inn i det nye huset. Stuen var stor og deilig – men jeg slet veldig med å få til en god innredning. Jeg malte all furu, slik at stuen ble lysere og ikke så «tung». Fargen på veggen var i kaffe latte, noe jeg syntes var en fin farge. Sofaen passet ikke inn – så den byttet vi ut med en beige. Sofaen ble for liten til den store stuen – så nok en gang byttet vi sofa. Det skal sies at den beige sofaen kjøpte vi brukt OG vi fikk solgt vår gamle sofa. Hadde det ikke vært for dette, kunne jeg nok ikke byttet møbler såpass ofte som en stusselig student.. Jeg ommøblerte og fikk inn litt større og mer massive møbler i stuen – noe som passet godt. Jeg malte veggene i en grå farge og litt etter litt fikk vi stuen vi lengtet etter.

I dag har vi på en måte prøvd å lage en «lounge» i stuen, for å få en lun og koselig stemning. Vi har mye selskaper og besøk, så for oss var det viktig med mye sitteplass. Jeg ønsket også litt plass på gulvet, slik at barna kunne leke og bevege på seg (de har ofte show her).

Stuen igjennom de tre siste årene:

hjørne
PS: Dette er tatt i julen – derfor rød gardiner.

hjørne1 hjørne2 hjørne5

rett på  rett på 1 rett på 5rett på 4side3side1 side2  side6kjækkenkjøkken

Litt av en reise? Nå har vi også malt og byttet kjøkken. Spisestuen har vi laget selv!:)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “En stue i forandring

  1. Utrolig fint til slutt da ♡ Får jeg lov å spør hva fargen heter som dere har på stua nå? Vi leter etter den ultimate fargen på stua vår….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *