Siden jeg prøver å stramme inn på kostholdet om dagen må man være kreativ å lage mat som smaker.. Så her kommer dagens lunch, som btw smakte utmerket godt!

Stek opp kyllingfilet som er kuttet i biter..

Legg den stekte kyllingen i en ildfastform

Bruk mozerellaost. Den er mager og smaker fantastisk godt

Strø dette over kyllingen

Deretter spruter du litt sitron over det hele..

Sett retten inn i ovnen i ca 10-15 minutter. Det kommer helt an på hvor varm ovnen er.. Her har jeg satt på ovnen mens jeg satt inn retten. Da sto den i 15 minutter (satt på 200 grader). Den skal stekes til den er gyllen i osten

For ekstra god ost ta de siste minuttene på funksjonen «grill»

Stø litt salt og pepper over det hele.. Serveres med lettrømme ved behov.. Det smaker også veldig godt inntill en frisk salat. Men i dag valgte jeg å kun spise dette da jeg ikke var supersulten :). Så er det bare å kose seg..

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *