Vi har en nydelig og stor hage her vi bor. Litt ugrass i beddene, men det må vi jo fikse på vettu. Vi hadde besøk av Benjamin her om dagen (eller hver dag? Hehe..). Og mens Kristoffer var nede på butikken eller noe sånt tok meg og Benja oss en tur i hagen for å ta en liten titt.. Dette er litt av hva som befinner seg i hagen vår.

Noen røde fine roser…

Hva heter disse igjen?


Ja, tenk jeg har ROSA roser i hagen. Er jeg heldig eller hva?

Hva heter disse da? Ja, jeg skjønner at jeg må sette meg ned å lære meg litt mer om blomster og hage..

Vi har ett stort morelltre, ett epletre (høstepler), 1 ripsbusk, 3 solbærbusker, mange bringebærbusker. Hmm var det noe mer da tru? Nei, husker ikke i farta gitt.. :P
Del innlegget mitt

9 thoughts on “En tur i hagen,.

  1. se herja.. hva var det jeg saa :P glemsk eller vero? sa jo det var solhatt den nederste blomsten når vi spaserte i hagen! ;P

  2. Tittet innom ved en tilfeldighet, og kan i alle fall si at blomsten på det nederste bildet er hva man gjerne kaller solhatt.

  3. hehe tss du trenger vel ingen diett!! er den rosa vesten m sløyfe i halsen osv =) den er så søt! og kjøpte di rosa vinter skoa som ligger rett v sidena di på hm om du har sett det der, er så masse fint nå!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *