ENDELIG har jysk åpnet her i Porsgrunn. Og den gode nyheten er at det holder oppe helt til kl 20.00. Før har vi kun hatt Jysk i Skien, men ikke i sentrum. I tillegg har dem stengt noe tidligere, slik at det har vært vanskelig å ta en tur etter jobb..

Åpningen var igår, men jeg klarte å holde meg unna. Pluss at jeg orket ikke engang tanken på alle folkene som hadde vært der! Men ikveld dro meg og Anne en tur dit for å se litt. Og bare se for meg Anne, betyr vel ikke akkuart det som det hørets ut som.. For Anne shoppet masse fint!! Og ja, jeg kjøpte meg noe jeg å.. Gardiner var det tilbud på, pluss 60% rabatt på alt av gardintilbehør. Og her i huset mangler vi gardiner og gardinstenger på kjøkkent. Det er litt stusselig der nå.. Lite på veggene og ingen gardiner. Men vi fant noen søte gardiner, veldig kjøkkenaktige! Så er veldig spent på hvordan de blir. Min kjære holder på å feste stengene i skrivende stund. Og såklart skal dere få se bilder av det ferdige resultatet. Jeg kjøpte også noen hærlige «tørkede blomster/busker» som vi skal få pyntet opp med i en fin krukke/vase.. Den må bare kjøpes først.. Hehe!

Klar for å dra hjemmat!

Dårlig kvalitet siden det er med mobilen..:P Martine storkoset seg blandt så mange småting :P Eller store?

I dag ble jeg også veldig glad da jeg tok turen innom Trines Verden. Hun startet nemlig denne uken med noe hun kaller «ukens blogg«. Hver uke skal hun trekke ut en blogg som fortjener å bli ukens blogg. Og denne uken ble det meg! Og veldig morro siden dette er første trekningen også. Tusen takk snuppa. Koselig å se at folk liker å lese bloggen.

My blogg! :D

Har i tillegg fått noe hærlig sminke fra ELF som jeg nå har testet ut. Noen som stemmer for sminkevideo?

Del innlegget mitt

6 thoughts on “En tur på jysk

  1. vettu.. når jeg kommenterte detta på face så hadde jeg tenkt å spørre om du kunne legge ut video av hvordan du fikk til den sminkinga med mest fokus på det lyse innert og litt under selve øyet.. dette er noe jeg ALDRI får til :) så det betyr at jeg stemmer ja til sminkebloggefilm :D

  2. Hun er så herlig! <3 Skal en tur på Jysk neste mnd vi å! Veit det er noe der jeg vil ha hehe! :) Fint bilde av deg snuppa <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *