Klokken 09.00 ringte klokken min. Jeg sto opp, dusjet og stellet meg litt. Jeg hadde planlagt med Anne at hun skulle komme å hente meg kl 10.00. For vi skulle nemlig på harrytur til Sverige, der vi skulle se på litt brudeting + forloverkjole. Jeg var nettop ferdig med å rette ut håret da jeg hører noe voldsomt bråk. Jeg skvatt til og trodde nesten at det var jordsjelv. Det hamret på dører og vegger!! Jeg gikk forsiktig ned trappen og titter ut vinduet som er i døren. Der ser jeg min venninde Stini. DA skjønte jeg hva som foregikk. Jeg låste opp døren og alle jentene kom stormende inn. Dem tok ett bind over øynene mine, mens noen løpte opp å pakket litt saker til meg. Stakars Kristoffer lå i senga å skjønte ingenting da det kom en haug med jenter inn på soverommet..


Jentene er klare for kidnaping

Jeg ble fulgt bortover gata her hjemme med bind over øynene. Jeg skjønte virkelig ikke hva som foregikk! Jeg hørte noen naboer klippet gresset, og jeg så virkelig da for meg at alle nabone sto å så på dette. Men fikk heldigvis vite at det ikke var så mange ute! Plutselig stopper vi opp litt borti gata her. Plutselig hører jeg en sykkel som blir rusa skikkelig. Og en mannestemme. HVEM ER DU?, er det første jeg sier.. Jeg kjente jeg fikk en kraftig klump i magen!! De tok av bindet og der sto en kamerat av Marius og hans sykkel. Jeg fikk på meg motorsykkeljakke, hansker og hjelm. Og avgårde skulle jeg! FYTTI det var skummelt. Er jo hauger av år siden jeg hadde sitti bakpå en sykkel. Etter en stund gikk sjokket over, og jeg syntes det var morro!! Men må innrømme at jeg hadde 100000 sommerfugler i magen når han gav på for fult på noen av slettene…


Her kommer vi til Olavsberget
Litt sjelven i bena…

Etter en fin kjøretur endte vi opp på olavsberge. Jeg fikk da på meg formiddagens kostyme. En russebukse som jentene hadde pyntet så fint med mange peniser… Og såklart masse skrift (bride to be) og kondomer.. Det hang også 3 hermetikkbokser etter buksa, så det var ingen tvil om hvor jeg var.. Jeg fikk også på meg samme t skjorte som jentene hadde. En lyserosa tskjorte med en «nydelig» bilde av meg på! Alle jentene hadde fått hvert sitt navn som sto bakpå tskjorten. Jeg fikk også ett bånd på (slik som miss norway har) som det sto «bachelorette» på. Jeg fikk også såklart ett slør som var pyntet med peniser.. Hehe, skikkelig jentehumor :)


Her har jeg fått på meg antrekket og vi er klare for mer!! Leah (dattera til Anncha) var med på bildet siden dem hadde vært med for å ta med drakt + hjelm til meg :)

Vi tuslet bortover olavsberge og jeg kan love dere at jeg vekte hele campingsplassen. Etter vi hadde gått litt bortover, litt oppover, litt nedover osv kom vi på toppen av fjellet på olavsberge. Det er ingen der, og det så ut som jentene ble litt usikre på om vi var på riktig sted. Plutselig ser jeg Anne og Lise hoppe frem fra noen busker, og bak en stein hadde dem fikset opp med tepper, ost, kjeks og vin. Vi koset oss og sola steika! Noen av jentene fikk skille bare på den tiden vi var der. Deilig å få kose seg med en god frokost mens jeg roet ned nervene..


Her møtte jeg Lise og Anne også.. Se dem hadde fikset opp..
For ett nydelig sted og ett nydelig vær!


Koser oss… Jeg prater i tlf med Ida som ikke kunne komme denne dagen..

Maxitaxien kom å hentet oss alle sammen. Så fartet vi vidre. Taxien gikk mot byn og jeg ble veldig nervøs! Skal vi til BYN?? Men neida, taxien fortsatte videre mot skien. Når vi kom på bruen gikk den såklart opp. Da hadde jeg ikke noe valg. Jeg måtte ut å danse!! Også fant jentene ut at ja, det hadde jo vær veldig morro å få meg til å løpe helt opp på toppen og ned igjen i det fine antrekket mitt. Ja, jeg ble beglodd.. Når jeg nesten var nede ved taxien løp jeg litt tilbake å stakk huet inn i bilen te en fyr som kjørte bilen foran oss. Han skvatt så sykt, stakars mann…. Så var det inn i bilen, drikke videre og kjøre avgårde. Dem hadde passet godt på at jeg hele veien hadde en flaske med noe sterkt i… Haha…


Ut å danse… Turen opp og ned ble filmet.. Å fytti…

Vi kom opp på Shell (ja, var det ikke shell a?.. Husker ikke heeelt..) ved Pors. Endelig fikk jeg vite at nå skulle ikke bare jeg drite meg ut!! Lise, Marte og Rikke fikk hver sin kopp med noe veldig sterkt i. Dem fikk også en plakat der det sto «Jeg er med i ett utdrikningslag. Tut så tar jeg en sup!» Først var det ingen som forsto greia og det var veldig stille. Men etter noen få min tok folk helt av. Hele rundkjøringa fylte seg opp av folk som sto på tuta, og som kjørte rundt og rundt. Så det var kø på alle sider. DA LO JEG! Var ufattelig deilig å kunne le litt av andre denne dagen å.. Anne sa at hun egentlig hadde planlagt at jeg skulle ut i rundkjøringen, men at jeg faktisk måtte klare å stå på beina kl 15.00….


Anne gjør klar tre store glass med sprit. Og deler 1 redbull på de tre glassene. Det sier vel hvor sterke dem var..
Plankatene dem holdt..

Her står da jentene!


Lise syntes drammen var en smule stram.. Heldigvis gikk det bra! Haha

Etter dette heiv vi oss i taxien igjen og denne gangen stoppet vi på ingen andre steder enn DOWN TOWN. Jeg kjente nervene tok helt overhånd… Men det er vel dette man må regne med når man skal drekkes ut? Jeg fikk på meg en syyk plakat og jeg skulle være jukeboks. Her kunne folk plukke fritt fra en liste over hva dem ville høre. Etterpå skulle jeg spørre dem om dette var verdt en 10èr. De første gav meg til og med en 50lapp! Dette var vel det mest flaueste jeg noengang har gjort.. Vi flyttet oss videre og kom da over en annen som hadde utdrikningslag. Han hadde med seg fela, og da ble det såklart duett med han og jeg. Grøss så flinke vi var med den falske fela og den flotte litt børstne stemmen…


Trykk på bildet så kansje dere ser hva det står..
Jukeboksen Veronika er ute på tur…


Meg og han andre som hadde utdrikningslag..

Vi ble hentet igjen og nå kjørte vi videre. Den følelsen av å sette seg inn i taxien og kjøre avgårde uten å ane hvor man skal hen er heeelt syk!! Vi kjørte igjennom byn med musikken på fult.. Vi stoppet opp på gamleposten, og jeg ante rett og slett ikke hva vi skulle der å gjøre. Vi gikk inn nede, og jeg leste da på døren rett frem : Glenn Henriksen… Da fikk jeg en liten anelse om hva som skulle skje. For Glenn har jo studio! Men dette hadde jo jeg helt glemt siden det var hauger av år siden jeg hadde vært der sist.. Vi fikk tatt en liten pause før vi alle sammen gikk inn i studioet. Der møter jeg da Nickolas fra Spinning Foundation, som da skulle mixe sammen noen sanger som vi skulle synge. Det begynte med «ops i did it again». Jeg alene inn i studio, med alle jentene + Nickolas sittende utenfor å glo… Fytti så flaut. Og jeg var ikke akkuart edru… Jeg sang den vel 3 ganger eller noe, og vi tok en pause. Når vi kom inn fikk vi høre på sangen og vi lo så syykt. Neste sang var «hit me baby one more time». Nå skulle alle jentene være med på refrenget. Jeg var så nervøs at jeg styrta nedpå det siste som var igjen i en flaske med noe rart i, som jeg hadde fått av Anne. Så sang nr 2 ble bare sååå lattis! Alle var med å heiet og sang med i bakrunn.. Sitter da å vurderer om jeg skal legge ut sangene, eller om jeg rett og slett ikke er tøff nok. FOR DE ER HELT SYKE. Jeg lo godt…


Jada, her starter vi…


Så heele gjengen..

Jeg blir tatt med opp i 2.etg. Der får jeg nytt antrekk og mer å drikke. Denne gangen av en penisflaske. Antrekket var en rosa tights, en tigertopp og ett nytt slør med en stor penis på toppen.. Jeg hadde også ett shotteglass rundt halsen som blinket og holdt på. På glasset sto det «A shot for me, the bride to be». Atle kom, også med assistanse og vi tok mange fine bilder. Han hadde jo da med skikkelig utstyr så bildene blir såå morro å se. Vi tok mange felles bilder, pluss ett bilde av hver og en. Har ikke sett bildene enda, så dette blir spennede..


Jeg prøver å riste ut all adrenalinet…


Her bruker vi fantasien


Mer god drikke..


Så var neste antrekk på..

Jeg ble tatt med ut i taxien igjen, og nå fikk jeg bind over øynene. Vinduene var oppe på fult, og såklart satte dem på sangene vi nettop hadde spilt inn. Ikke aner jeg hvor vi kjørte, men folk utenfor må ha hørt dette…. Etter litt kjøring stopper vi opp og jeg blir tatt med ut. Jeg aner ikke hvor vi er, jeg aner ikke hva som skjer.. Jentene surrer med at jeg ikke må røre meg siden jeg har vann rundt meg osv.. Det blåste litt og jeg var sikker på at vi var ved ett vann. Og da var jeg også sykt nervøs… Etter en stund tok dem av meg båndet og jeg ser en rød løper med fakler rundt.. Vi sto da utenfor ett kjempe søtt lokale som jentene hadde pyntet skikkelig opp. Stedet og lokalet var helt perfekt for oss jentene!


Jentene digger etter sangene..


Jeg skjønner ikke hva som skjer..

Vi koset oss med god musikk, god drikke, biff strogonoff, karamellpudding osv.. Anne hadde også laget sammen en fremvisning med masse bilder av alle jentene som var der denne dagen. Utover kvelden var det fler morsomme leker. På den ene leken fikk jeg mange ballonger med guttenavn på.. jeg skulle trekke ut en og en ballong og fortelle litt om gutten. Navnene på ballongene var da gutter jeg hadde vært sammen med/forlesket i/»styret med» osv.. Mange fra barneskolen og ungdomsskolen! Etter jeg hadde fortalt litt skulle jeg smelle ballongen og fortsette på neste. Helt til slutt sto det «Kristoffer Pedersen» og han skulle jeg ikke smelle.. :) Senere på kvelden fikk jeg en haug med gaver. En fra hver og en jente.. Jeg skulle gjette hvem gaven var fra, og personene skulle forklare gaven. SYKT morro! Mange gode minner…. Utover kvelden kom det gamle slagere på og jentene satte i gang å danse noen av dansene vi danset sammen på barne/ungdomsskolen..


Anne og Anncha fikser med maten..

Veronika danser med innlevelse….


Ballongleken.. Hvem sitt navn er detta tru.. Syntes jeg ser litt tankefull ut..


Her fikk jeg pakke fra alle. Her har jeg fått en haug med bilder av Nanna som jeg rett og slett ikke ante at fantes..


Meg og huseieren..


Mannen som eide lokalet bodde ved siden av.. Her kjørte han inn capen sin som vi fikk ta bilder i..


Anne og Veronika på stolene…


Daaans alle sammen, daaans


Er du trøtt Rikke, eller bare lei? Haha


Åneida.. Vi bare fortsetter…

Utover kvelden ble inntaket stort, jeg skulle drekkes ut boktavelig talt. Alle minnene jeg har fra denne dagen/kvelden er baare positive. Alt var så sykt bra, hele tiden.. Klokken var vel rundt 12.00 da vi ankom Porsgrunn by.. Og jeg fikk IKKE skifte først nei.. Her skulle vi få i det samme antrekket. Vi dro på park og Jimmys. Flesteparten av jentene slang seg rundt stengene på park, og ingen var vel så veldig edru.. Untagen min kjære venninde Cecilie som er høygravid da. Tøft gjort å være med HELE veien OG være høygravid!!:) Jeg satt stor pris på det…:)


Lille Hannah i magen var med hele veien..

Da var vi igang på stengene.. Var veldig få når vi kom. Plutselig var det FULT….


Vell, er det så mye å si…

Jeg og Anne tok vel taxi hjem, og hentet Kristoffer og Sondre på veien hjem. For Kristoffer, ja han hadde også blitt drekt ut denne dagen. Og det kunne man se… Haha!! Når vi skulle dra fra olavsberge fikk jeg beskjed om at flyet over huet vårt var kristoffer.. HAHA!! Han kjørte nemlig akrobatfly, noe jeg har hørt hvert 5.min siden selve dagen. haha..

En heelt genial dag som jeg ALDRI i hele mitt liv kommer til å glemme. Jeg satt så stor pris på alle og enhver som var tidstedet denne dagen, og som gjorde denne dagen til den perfekte. Og Anne, ja hu har jeg ikke ord på. SÅ mye som hun har fikset og ornet kun for meg.. Det var ingenting som manglet. Og jeg merket tydelig at her var alt planlagt fra pungt og prikke.. Alt var så gjennomført i ett nydelig penistema!! :)


Bordet i lokalet.. ROSA og penistema…


Dette var vel dagen før når dere forberedet. Her står Marthe med penisboller som vi hadde peanøtter i. I den andre hånden har hun en penisdiplom til meg. HAHA JEG LO!!


Båndet jeg måtte bite av før festen skulle starte. Penissugerør på neste bilde..


Rikkemor er med på forberedelsene


Her fulføres siste finnish dagen før den store dagen..

 

Takk for en heelt uforglemmelig dag!
Del innlegget mitt

12 thoughts on “En uforglemmelig dag

 1. legg ut sangene da :o)

  så ut til å være en super dag ..
  heldig du er som har så snille venner :)

 2. Haha ser ut som du hadde en utrolig festlig dag:p
  Ikke mangler på fantasi på de venninne dine:)
  Men å være jukeboks hadde jeg aaaaldri i verden tordt :p

 3. Det er så godt å høre at du er fornøyd med dagen snuppa! Alt og ingenting var planlagt for at DU skulle nyte dagen!
  Når jeg hører låt nr 1 på plata så smiler jeg godt,og feller faktisk noen tårer når du roper etter at jeg skal snart gifte meg og skal få igjen!:p Jeg bare grugleder meg til mitt utdrikningslag!! haha..

  En dag som aldri skal glemmes!

 4. Linn: Var du?? Haha.. Møtte heldigvis ikke såå mange kjente. Haha !:P

  Jaa jenter dette var veldig vellykket :D

  haha klart det er Marthe!! Prata med Kristoffer om Martine når jeg skrev innlegget så kansje derfor jeg plutselig skrev Martine !:P

 5. Her står Martine med penisboller som vi hadde peanøtter i. I den andre hånden har hun en penisdiplom til meg. HAHA JEG LO!!

  er ikke detta Marthe ?

  Så ut som du hadde en super flott dag, og så gjennomførst som du sier! virkelig kjempe bra :D

  Detta var kjempe morro å lese om og jeg er veldig nysgjerrig på de sangene :) thihi

 6. Kjempe bra du ble fornøyd shnupp ! :)
  Kunne ønske jeg kunne vært der, å virkelig jeg ønsket det ! meg å deg får ta det igjen alene en helg når jeg er frisk ! :)

 7. Dette var virkelig morsomt å lese om :)
  En helt perfekt måte å bli drukket ut på! Alt er planlagt til minste detalj,så flinke og gode venner du har!

  Så dumt jeg ikke så dere på Down Town da,jeg var jo på jobb ;)

  Godt du ble fornøyd med denne dagen,dette kommer du virkelig til å huske resten av livet ditt :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *