Jeg merker det går dager uten blogging nå.. Det har ikke noe med blogglysten eller fantasien.. For nå står det 1000 ting i huet mitt som jeg gjerne vil blogge om. Det er heller tiden det står på.. Det har gått i ett nå siden fredag, noe som merkes godt på kroppen. Og på tiden jeg har fått til overs har gått til andre ting. Men det kommer blogginnlegg.. Det er sikkert..

I dag kan jeg skrive litt om helgen som var. For det var en helg som var vanvittig bra. Som dere har lest var jeg jo på postgirobygget på fredag. En super koselig kveld. Petter og Marte kom til oss, og vi koset oss med vin i glassene (og kansje litt jeger…) og god musikk. Min kjære venninde Ida var så snill å kjørte oss ut og hjem denne kvelden. Postgirobygget var super koselig! Det regnet hele kvelden. Helt til dem trådde frem på scenen. Da ble det opphold, og sommerstemning. Ja, for selvom været var overskyet klarer postgirobygget å gi ut en varm og god sommerstemning. Jeg møtte mange kjente ute på byn. Og hilste på noen nye, noe som alltid er like koselig.

Ida kjører bil. Blid som en sol

Meg og min kjære på vei ut

Petter er fornøyd med at Ida kjørte hans bil.


Ute møtte vi bl.a Rebekka og hennes kusine. Daniel og Randi. Og såklart Alex som ikke er på bildet

Jentene koser seg med postgirobygget


Hele gjengen fikk tuborgbriller! Jiippii

Lørdag var det tidlig opp, for nå var dagen kommet. En av heistadjentene skulle drekkes ut. Alle jentene møttes opp på en skole der vi ble hentet av maxitaxi. Vi dro hjem til Jeanette og hentet henne, uten at hun viste noe. Hun hadde nettop kommet hjem fra døgnvakt i ambulansjen. Men hun overlevde det. Snuppa hadde tatt på seg pysjbuksa og satt å spiste frokost. Når vi kom var det bare å få henne ut, med pysjbuksa på. Hun fikk bind foran øynene. Ja bokstavlig talt ett bind (libress) og en snor rundt hodet for å holde det på plass. På bindet hadde dem sølt på litt rød saft. Æsj, sier ikke mer om den saken. Vi dro til rognstranda og spiste deilig mat. Spilte paintball og koset oss. Så dro vi til Brevik! Der hadde det vært bacalaofestival så byn var på sitt fulleste. Vi tok en pils hver før vi begynte på leken! Vi fikk Jeanette i en bitteliten gummibåt. Nå skulle hun ro blandt alle båtene som kom inn til Brevik. Hun skulle stoppe forskjellige steder og utføre poster. Hun måtte spille i blokkfløyte (drikke når hun bommet), hive dregg og spørre om å låne en fender (med gummibåten). Byn var full av tilskuere som heiet med og klappet. Senere måtte hun stå til auksjon. Folk kunne betale for å klippe av en bit av klærne hennes. Eller få kyss, klapp og klem. Tilsammen tjente hun 500 kr!

Snuppa fikk på en genser itillegg så vi var sikre på at hun ikke så. Her er vi på vei til rognstranda

Her er laget mitt på paintballen. Jeg er nr 2 fra venstre.

Hele gjengen! Bruden med slør. Stini skulle ikke være med så hun tok dette bildet

Buksene var litt vel store. Så da brukte vi bare belter. HAHA!

Antrekket hun skulle gå med resten av kvelden! Som senere skulle bli nokså klippet opp

Hun måtte såklart stå i rundkjøringen å drikke når folk tutet. Noe ALLE gjorde denne dagen. Vi avsluttet galskapen hos forloveren Lise. Hun hadde laget deilig mat + dessert. Vi hadde også en lek iløpet av kvelden. Vi ble delt opp i 3 lag. Deretter skulle alle lage hver sin brudekjole av dopapir. Dem ble faktisk fine!! Har ikke bilde av dem nå, men det skal jeg få lagt ut når jeg får dem. Vi koset oss med drikke og mange deilige shotter (galiano, kaffe og krem) som forloveren spanderte på oss alle. Kvelden ble avsluttet i Langesund (der Jeanette fortsatt måtte gå med den oppklipte antrekket). Folk ble litt spredd utover kvelden. Jeg var over alle hauger med forloveren Lise! Vi var vel hjemme rundt kl 04.30. Ja, for en fantastisk flott dag! Og jeg tror bruden var veldig fornøyd også..


Her må bruden stå i rundkjøringen. På bildet nr 2 er hun på rotur! Med lekebåt og ender som sa «kvakk kvakk» etter seg

Lise værtet opp med det meste

Kaffe og galiano var noe dem fleste likte ja

Søndag var formen daff som sikkert dem fleste skjønner. Jeg feiret min kjære mamma med dagen med grilling og kake. Kvelden ble brukt på sofan sammen med Anne. Vi bestemte oss for å se filmen mamma mia, da det var lenge siden vi hadde sett den. Og som vi lo! Den filmen er jo bare utrolig bra. Uansett hvor mange ganger man ser den.. Vi koset oss med daffeklær og snopis. Hærligere kan ikke en søndag bli….

«honey honey». Anne er betatt

Dette kaller vi en skikkelig jentekveld..


Namnam!

Del innlegget mitt

4 thoughts on “En uforglemmelig helg..

  1. Så moro med utdrekningslag :)
    Jaggu er Heistadgjengen flinke til å ordne med det,hehe.

    Aah,jentekvelder er så deilig det!
    Og den skjønne filmen. . .*smelt*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *