Ordet diett blir brukt flittig her merker jeg. Men det er jo faktisk det dem kaller det. Mange sier: Jasså er du på «slankærn». Hehe. Tja hva skal man si? Jeg prøver jo å gå ned litt da, så det er vel slanking. MEN på den riktige måten. Så om man kaller det slanking, diett, spise sunt og riktig blir vel det samme. Det bare høres så mye bedre ut med «spise riktig» enn «diett». Men men..

Vell, en uke har gått siden jeg startet på ny med dietten. Jeg er nå i den strengeste fasen, og det er til tider hardt og krevende. MEN jeg klarer det. Jeg har aldri vært så viljesterk og motivert som nå. Det er begrenset hva man kan spise, så det å spise så ofte om dagen er vel den største utfordringen. Men resultatet denne første uken er at jeg har gått ned enda 2 kg! Jippi! Jeg har ikke målt cm enda. Dette gjør jeg da de to første ukene er omme. Håper virkelig på resultater der også. Selvom jeg ikke helt skjønner at jeg kan miste mer nå siden jeg allerede har mistet så mye. Hadde det stormet av slik som sist hadde jeg vært strålende happy!

Dette er kjøttdeig av svin som vi har laget burgere av. Inntill hadde jeg grønn salat med agurk og lettdressing. Hamburger uten brødet.

En dag jeg ikke orket tanken på noe grønt. Da ble det yttrefilet med bacon! Hehe

Kylling med pesto og permasanost. Wok grønnsaker ved siden av. Siden dette var ferdigpakke plukket jeg ut mais og gullerøtter siden det er nei mat de to første ukene.

Svinestrimler, ferdigpakke med wok og litt egne wokgrønnsaker til meg.

En dessert man faktisk kan spise HVER dag om man vil. Den er såå god å fjerner virkelig sukkersuget. Riscottaost, kakaopulver, vaniljeessens, kunstig søtstoffer. NAM. En halv kokesjokoladebit hakket på toppen. Utrolig hvor mye det blir av en halv bit når man hakker den as.

Vell, nå kommer spm om trening. Mange kilo og cm er borte, men kroppen er ikke akkuart stram etter graviditeten. Jeg kjøpte meg jo rockering og var flink med den en stund, helt til jeg ble for «opptatt» med andre ting. DUM unskyldning. Det tar meg 5 min om dagen. Det er da ikke så vanskelig. Mitt mål fremover er å begynne å rocke, trene armene og danse zumba. Har noen videoer her hjemme. Noen som har prøvd zumba? Armene er vel det største målet jeg har nå frem til bryllupet. Dem må bare gjøres noe med. Jeg vil ikke ha dem slik når jeg skal ha på drømmekjolen. Noen andre som har bestemt seg for å starte med trening nå? Noen som kansje vil begynne, så vi kan motivere hverandre?

Zumba er morro!!
Del innlegget mitt

7 thoughts on “En uke på diett

 1. du er utrolig flink!! for min del er kosthold den største utfordringen, kostholdet mitt er ræva :) den maten du spiser ser daaaailig ut :) å spise ofte er en stor utfordring ja. jeg spiser ofte 1, 2 eller 3 ganger om dagen og det er jo absolutt ikke bra! jeg prøver, men feiler.. en ting jeg derimot prøver å jobbe med er å trene..et tips er hvis du trener hver eneste dag så blir det lettere etter hvert, fordi det blir en rutine.. da blir det ikke noe du må tenke «nææh.. skal jeg ta en treningsøkt i dag a tro», da er det noe som er en vanesak og du kommer til å gjøre det automatisk etterhvert :) variasjon er viktig.. syns du er superflink og jeg la godt merke til at du hadde gått veldig ned sist jeg så dere i fritidsparken :)

  du må gjerne skrive mer om kostholdet ditt og hvordan du legger opp en dag med mat osv.. gir veldig motivasjon :) sånt generelt er veldig spennende å lese om.

 2. Du er veldig flink! Det må jeg virkelig si! Imponerende :) Jeg gikk ned mye før graviditeten ved hjelp av min egen «diett» eller livsstil som jeg kaller det. Besto av sunn mat, men kunne unne meg noe i helgen. Jeg trente spinning hver dag (har spinningsykkel på soverommet). Spinna ca 45 min hver dag eller 3 mil. Rocka også 15 min hver dag og tok armhevniger og situps. På fire mnd tok jeg av 16 kg og mistet 22 cm rundt livet!

  Har gått opp 4-5 kg nå under graviditeten. Etter fødselen blir det enda sunnere livsstil, spinning hver dag og rockering! :)

 3. Blir helt overveldet over hvor fantatsisk flink du er!! :)
  Dette greier du helt flott,ikke noe problem for deg vettu…

  Jeg har startet på Elixia,der har de faktisk Zumba timer,kunne tenkt meg å prøvde det etterhvert. Bare få opp kondisen litt først ;)

  Har også skjerpet matvaner veldig,ikke noe fet mat i uka,ikke godis og brus,kun på lørdager. Dette har igrunn gått fint i noen uker nå. Vanskelig å spise sjokkis men :p

  Er helt sikker på at du er i god form til bryllupet ditt med den gode motivasjonen du har :)
  Send over litt a,hehe!
  Gleder meg til å følge utviklingen din videre…

 4. Så utrolig flink du er Veronica =) Du må være stolt av deg selv, for dette er knallbra jobba!

  Jeg har også Zumba! Trenet hver dag før jul, men så kom den pokkers ferien og ødela hele rutinen. Er vell bare å komme igang igjen for det trengs!!!
  Er iallefall utrolig gøy, men kanskje man har blitt litt mer motivert om man har vært flere sammen !?

  Fortsett å stå på!
  Har troen på at du blir (er) en fantastisk brud! Gleder meg til å se =)

 5. Igjen. Du er så flink :) Jeg er også supersløv med rockeringen… Så skal prøve å ta den frem oftere :) Jeg har også planer om å gå tur i en halvtime dagen.

  Uansett. Jeg er med! Er veldig greit å ha noen å skulle dele oppturer og nedturer med når man skal slanke seg.

  Lykke til med treningen. Dette klarer du! <3

 6. Så flink du er jenta mi!
  Du og jeg kan begynne å trene sammen vi vennen! Jeg er jo allerede godt i gang, og jeg merker resultatet allerede! Dette er moro :D Hihi…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *