Ja igår spurte mine foreldre om de kunne ha Martine, og det sa jo vi såklart ja til. Martines første overnatting. Det hadde gått kjempe bra! Hun hadde spist bra. Sovnet til mormor sin vuggesang til vanlig tid og sovet omtrendt hele natten. Så ingenting er bedre. Det gleder ett mors hjerte når det går så bra. Vi har jo 2 senger til Martine så den ene står hos mamma og pappa. Har også der egen madrass og sengekantbekytter å alt. Martine har tilogmed fått eget rom der. Bortsjemt? Hehe. Første barnebarn vetttu. Men fy å godt det var å se tulla igjen idag. Det var så rart idag til morgen. Så stille og hmm kjedelig? Så når vi skulle hente henne kikket tulla på oss og gav oss ett stort smil. Nååh, det varma..


Her er Martine glad og fornøyd etter overnatting hos mormor og bestefar

Ja kvelden tilbringte jeg med mange av heistadbeijbsa og såklart min kjære svigerinne/bestevenn Anne. Kvelden startet hos Marthe der vi hørte på musikk, dansa, skravla og koset oss. Det var en utrolig koselig kveld og den tok rett og slett helt av.. I 24 – 01 tiden tok vi turen til porsgrunn. Masse liv og masse folk. Litt senere møtte jeg Kristoffer og Benja som hadde tilbringet kvelden hjemme hos Benja. Koselig!:) Møtte mange både gamle og nye kjente ute. Klokken var vel rundt 04.00 – 05.00 før en sliten kristoffer og Veronika endelig fant sengen godt og vell hjemme. Her legger jeg ut noen av de mange bildene som ble knipset iløpet av kvelden.

Hele gjengen som var samlet

Anne, meg og Rikke

Ida, Marthe og Lise


Rikke. Anne.


Lise, Rikke og Anne. Meg og Anne.


Anne og meg på sykletur

Dette var litt om min helg.. Hvordan var din, og hva har du gjort for noe spennede i helgen?
Nå er vi boltret fast i sofan med pizza fra pizzabakeren og prison break på tv.

 

Del innlegget mitt

5 thoughts on “En vill kveld med jentene

  1. Lise: Ja biletter må vi bestille. Jepp kan prøve å gjøre det imorgen!:)

    Laila Johannee: Ja både jeg og sambo verka i henda etter å få holde henne. haha. Vi løp om kapp inn til mamma å de for å få være førstemann til å holde henne. Haha.. :P Pss..

  2. Ser ut som du kosa deg! Det er bra! Tenker det var godt å få lille M hjem igjen ;)

    Porsgrunn er forresten en knallfin by! Har vært der en del faktisk :)

  3. Hadde en knallers kveld <3 å mer ska det bli!! nå nærmer det seg sommærn ;D øøy må bestille biletter i morra ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *