Idag har vi som alle andre dager koset oss med frokost ute i solen. Etter dette dro vi til Hirtshals for å besøke Nordsøen Oceanarium. Det var stort og kjempe morsomt å se på. Dette er Nordeuropas største akvarium, så det var endel å se på der kan du tru. Vi så alt fra minifisker til MEGAfisker. Seler, haier, krabber, reker, blå krepser osv.. Her er nettisiden demmes om noen er nyskjerrige. Dette anbefales å besøkes. Her har jeg tatt noe bilder. Litt dårlig kvalitet da de er tatt med mobilen.

Stoor fisk!

Veronika og Lise

Etter dette dro vi på stranden. Nydelig «sydenstrand». Vi satt der en stund i solsteiken og sleiket litt sol og koset oss med barna. Ellers har vi koset oss på hytta. Ikveld blir det nok at guttane drar inn til byn og tar med litt fastfood hjem til middag :)

Martine har fått seg ny kjole. Her koser hun seg med fisken «Andrea» som hun kjøpte seg i akvariumland idag


Jentene gjør seg klare for natta

Nå er Martine og Emma i seng og jentene koser seg på nettkafe mens gutta passer på hytta :) Sånn skal det være vettu!

Mor og datter koser seg på hytta

Og til alle der ute som lurer så bor fortsatt padda hjemme hos oss. Fått inn masse tips om navn på padda. Men jeg tror den blir hetende Roger Festus Pædd :) Han kommer om morgningen og drar om natta. Også pån igjen neste dag. Hmm det er jo helt rart!? Mamma har observert dette mens vi har vært bortreist. Hun passer nemlig de 2 andre dyrene våres. :) hehe..

Del innlegget mitt

One thought on “Enda en dag i nydelige Danmark

  1. Fiina! Savner deg skikkelig masse. Kommer hjem snart en tur og gleder meg. Ja jeg er forelsket, Marius fra Bø, kjempe gutt :) Tihi.. Jada, så med 30 varmegrader i skyggen koser jeg meg skikkelig i bø. FANTASTISK :) Men, sier ifra når jeg tar turen jeg. Loooove you. Hils ALLE kjente fra meg. puss puss

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *