I dag hadde jeg og Rebekka avtalt å finne på noe koselig sammen. Jeg tenkte at siden det er så dårlig vær, kan vi jo dra på en cafe å sitte inne med noe varmt å drikke. Men hva møtter meg da jeg gikk ut av døra i dag morges? Jo, SOL :) Da blir humøret mye bedre med engang!!


Ingenting er bedre..

Så da møtte jeg og Martine de 2 søte snuppene i byn. Nemlig Rebekka og Thea Emilie. Nydelig å se lille hærlige tulla igjen. Og goosh så stor Martine var i forhold! Hun er ikke den lille babyen hun var engang merker jeg.. Hehe. Men hver alder har sin sjarm, ikkesant? Vi dro på Jonas B Gundersen og tok oss noe «frokost». Etter ett par timer med litt skravling gikk vi inn i byn og kikket litt, og avsluttet med en liten tur på down town. Rebekka skal ha med lille Thea Emilie på konsert i helgen, så hun kjøpte inn «hørselsvern» til hu. Hælle, så søtt! Hadde så lyst på sånn selv, men hva skal man med det om man ikke har bruk for det? Hehe.. Jeg kjøpte 2 søte joggedresser til Martine. Og gjett hva Rebekka hadde funnet til oss? Jo søøte smokker med krone og bamse. Så koselig! Hun hadde funnet dem i Bø (tror jeg det var..)


Dagens frokost


Den spreke mamman og Thea Emilie


Våre nydelige barn


Martine er fasinert av Thea Emilie

Kvelden skal jeg tilbringe med min lille familie. Martine er i sitt fulle ess ikveld og ler å har det kjempe gøy. Når jeg skulle filme sluttet hun jo såklart å le, men fikk med litt da.


Tid for bleieskift

Far og datter tid. *Smelter mammahjerte*

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Endelig en solrik dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *