I dag dro jeg og Martine å besøkte Martines tante Anne Elisabeth før hun begynte på jobb kl 16.00. Vi har jo ikke fått sett henne på en stund siden de har vært i syden i 2 hele uker. Var deilig å få både henne og min bror hjem igjen nå!


Titt titt.


Anne leker med Martine. SE så brun hun er blitt da!

Martine fikk 2 fine kjoler i gave av onkelen og tanta si. Sååå nydelige de var. Martine prøvde den ene på, og den var såå søt. Litt stor enda, men det er bare kjempe bra. For da har hun litt å vokse i. Hadde vært kjedelig om hun bare kunne brukt den i ett par uker.


Disse 2 kjolene fikk Martine av onkelen og tanten sin! NYDELIG


Martine prøver en av de nye kjolene. Hun klarte jo såklart å gulpe 1 min etter at den var kommet på. Hehe

Så til torsdag skal jeg og Anne ha en fin fin jentekveld med fondy! Gleder meg kjempe masse..

Slenger med dagens middag. Veldig enkelt og greit fiskeboller, poteter, hvit saus (med baconost i) og raspede gulrøtter. Deilig & sunt!:)


Nam nam. Med Karri på såklart.

Del innlegget mitt

One thought on “Endelig er Anne Elisabeth hjemme

  1. hehe… neste tur blir deg og meg til syden tenker jeg Veronika:p haha.. en uke med straaand og soool!! reiser te uka? haha:p

    herlige bilder <3 passa jo fint den kjolen hu prøvde..med hatt å greier:p hehe. gleder megtil Torsdag..og i morra;D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *