Idag fikk vi endelig komme hjem. Det var nydelig det! Har jo nå vært på sykehuset siden forje lørdag, alså en uke. Slitsomt da man ligger 2 på ett rom. Når den ene babyen sovner våkner den andre. Når besøket mitt har dratt får nabon besøk. Så ikke fått slappa så veldig av men.. Så det å komme hjem. Legge meg ned på sofan og bare nyte stillheten er godt!

Jenta vår gjesper! Hun ble litt sliten av oppholdet hun å vettu.

Planen var egentlig at vi skulle hjem igår. Men siden lille jenta vår var noe «gul» (gulsot) ville de ta nye prøver til kvelden. Produksjonen av melk måtte jo også komme skikkelig igang! Men idag var det bare gode nyheter å få. Prøvene var fine og tulla trenger ingen behandling for gulsot :) Er normalt at babyer får litt gulsot i begynnelsen :P Produksjonen av melk har virkelig kommet igang og snuppa vår får i seg rikelig med mat. Det var en god og betryggende beskjed å få. Så da var det bare å dra hjem og vite at jenta vår var 100% frisk og fin.

Ligger på vekta og skal bli målt

Ble hentet av pappan min og Kristoffer på sykehuset rundt 13.00 tiden. De kom å hentet meg i vår nye bil :D Vi bestemte oss nemlig for å kjøpe den når jeg lå på sykehuset. Var ute å prøvdekjørte den dagen før fødselen. Fikk litt nok av å bare ligge inne. Så godt med en tur ut! Så deilig med stasjonsvogn nå når vi har ei tulle. Kjeempe fornøyd med bilen alså! Mercedes da vettu :) Legger ut bilder av den senere. Vi takket for oss og sa hade til de på barsel som hadde fulgt opp mor og barn de siste dagene. Dro hjem. Og gjett hva som møtte meg der! Joda, den flotte familien min hadde ornet som bare det. Det sto flagg i gården hos oss og hele veien inn til døra. Inne var det pyntet med velkommen hjem skilt og ballonger og det ene og det andre :) Dette hadde min mor ornet da etter at gutta dro for å hente oss. Leiligheten var helt strøken. Ryddigere enn den noengang har vært. Nyvasket var den å. Alle skittenvask var borte. Kjøleskap og skaper var fylt opp med masse godt av mat, drikke og alt annet. Alt lille Martine måtte trenge var på plass å. Alt dette har Kristoffer da fikset utenom den tiden han har vært med meg på sykehuset. Skjønner ikke helt åssen han har rukket det, da han har vært så god å hele tiden vært med meg oppe på sykehuset. Må bare si jeg har en helt fantastisk kjæreste og flotte foreldre.

Her er noen av flaggene som var satt opp til vi kom hjem :D

Ett av velkommen hjem skiltene :D Dette sto i den ytterste gangen :)

Nå ligger vi her på sofan alle 3 og bare slapper av og nyter stillheten. Tiden fremover kommer nok til å gå i mye amming, soving, hjemmekoos og besøk :D Jeg gleder meg virkelig til tiden fremover. Jeg må bare si jeg er super lykkelig. Er så glad i min lille familie på 3.

Imorgen skal jeg til Lise, Øyvind og Emma. De har fikset opp med besøk av alle heistad tantene med følge :) Snill og god som de er har de fikset besøket hjemme hos dem, slik at ikke vi skulle stresse med det. Og slik at vi kunne dra når vi følte for det. Lise sier hun har laget kake og fikset til. Ååhh så gode dere er.

Emma og Martines første møte. De skal nemlig bli bestevenner har jeg og Lise bestemt! Emma ville gjerne spise Martine opp. Bøyde seg ned å gav noe gode og våte siklenusser på kinnet til Martine. Hælle, da smelte jeg!

Del innlegget mitt

5 thoughts on “Endelig hjemme ♥

  1. Sp hyggelig av familien din og samoberen din å stelle så istand. Kose deg masse hjemme nå med din lille prinsesse. Kan godt forstå at det var litt slitsomt å dele rom. Da er det ekstra deilig å være hjemme igjen :)

  2. Hihi takk for det!:) Greit å vite at det blir lest da ;) hehe. At jeg ikke skriver for meg selv. Hehe.. Gleder meg til du også får din lille :D:D Skal følge tett med på bloggen alså¨!! Gjør jo det nå å da ;P Hehe.

    Er fort å glemme å blogge når det går i ett. Men er så morro å ha senere å se tilbake på :)

  3. er så morro og lese det du skriver! du er skikkelig flink! =) åh så koselig at di hadde ordna alt når du kom hjem !=) virker som om du har en kjempe snill og god familie!=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *