Ja, mange har allede hatt denne overskriften på bloggen sin. Men ikke jeg.. Og det er en grunn. Rett og slett fordi jeg ikke vil kalle det vi har hatt for skikkelig snø! Bare noe hvit som kommer og forsvinner med engang. Men nå kan jeg endelig si at snøen er kommet. For nå er det hvit overalt. T.o.m på træne. DA kan jeg si at det er snø ute. Men så kommer det litt klaging igjen. En blir jo aldri fornøyd vettu. Vi trenger ikke så mye snø at en må måke seg ut av gården for å komme ut. Når det er så mye snø er det ikke noe artig å jobbe i hjemmesykepleien nei. For mange av brukerene måker ikke akkuart gården sin, og hvor skal man da parkere? Og de brøytekantene uti langangen og bergsbygda er ikke mye morsomme. Men sånn som det er nå er det bare rett og slett perfekt..

Man kan ikke si det er snø ute før man ser dette! (det er jo også litt morsomt å kjøre på! Hysj da..)

Så i dag når jeg snakket med Ida (som endelig er hjemme for julen) spurte hun om jeg ville være med på akedate! Ja, såklart! Når snøen kommer må jeg ærlig innrømme at barna inni oss kommer frem. Hvert år må vi feire snøen med aking og snøkrig! Siden vi har en så flott bakke her på heistad ble vi enige om å møtes der ca 18.30. Martine skulle egentlig være med en liten tur, men siden kl ble mye og Martine var utrolig trøtt idag ble ikke det noe. Mamman min kom innom en tur, så da gikk tiden der også. Når jeg endelig var klar for å dra var det jo bare å hive på seg utetøyet! Det var ikke bare skal jeg si deg! Hvor lå alle klærne? Ikke nok med at jeg måtte finne frem snowboardbuksa. Men også skoa! Og vanter og lue. Væææ. Etter en halvtimes tid var alt på plass og på min litt ivrige kropp..

Endelig klar for aking og snøkrig!

Da jeg møtte jentene (en times tid forsinket) satt dem så fint på sine underlag å drakk kakao og spiste hjemmelagede pepperkaker. Jeg slang meg ned og ble tilbyd både kakao, gløgg, kvikk lunch, pringels, hjemmelagede pepperkaker, seigmenn, lakris, kjeks osv.. De hadde virkelig slått på stortromma! Dem så ganske så forskrekka ut der dem satt, og jeg spurte om det var noe galt! Jo, dem hadde nemlig sklidd noenganger allerede (på presening!) og siste gangen hadde dem sklidd rett i en stubbe. En stor stokk omtrendt. Dem hadde alle fått den rett i ville vesten, og hadde nokså vondt. Dem viste meg bilder og satt å skrattlo alle sammen. Lise hadde tilogmed blødd! Hehe.

Ida

Lise

Rikke

Er dette deilig å komme til eller?

Sjekk Lise har fikset seg med lys på hodet å greier..

Men jeg lot meg ikke skremme. Opp i bakken, og i full fart ned på ett akebrett Ida hadde med. Haha, så morro det var! Ida satt foran og jeg bak. Heldigvis for meg, for da var hun som ett skjold for meg. For ansiktet hennes var fult av snø! Haha..

Rikke filmet meg og Ida ned bakken, men den filmen har jo desverre ikke jeg.. Disse to holdt seg vekk fra bakken på slutten ja..

Er det fler der ute som liker å være litt «barnslige» nå som snøen kommer?

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Endelig snø!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *