kommer Anne og Sondre hjem. Stakars mennesker. Dro fra litt småsnø og noen få minusgrader, og kommer hjem til snøstorm og iskaldt vær! MEN nå har de jo vært så heldige å fått en hel uke i solsteika i bikini.. Jeg snakket med Annie i stad, og de er hjemme i Porsgrunn klokken 24.00. Da skal Kristoffer avgårde å hente dem. Jeg har jo SÅ lyst å være med, men en av oss må jo være hjemme å passe på Martine. I tillegg skal jo jeg på jobb imorgen..


Var på jobb igår, idag, skal på imorgen og overimorgen. DET er slitsomt i dette været. I dag fikk vi i tillegg sykdom. Og denne helgen er det jo begynnelsen på vinterferien, så det å leie inn noen var jo umulig. Så da satt vi der med propp fulle lister, snøstorm og umåka veier.. Utrolig nok kom vi oss igjennom dagen (til slutt….). Imorgen blir det nok noe bedre med tanke på at vi faktisk er nok folk på jobb (får en håpe..) INGEN får lov å bli syk nå alså.. Hehe!:) Men dem der ute trenger jo sin hjelp, så avgårde må vi.


Nå skal jeg og min kjære se på «a guy thing» som er lørdagsfilmen på tv3. Han holder på å poppe popcorn på kjøkkenet til oss nå! mmm.. Ha en flott kveld alle søtinger der ute!:)

Del innlegget mitt

One thought on “ENDELIG

  1. ha ha! norge er for kaldt! nàr vi gikk av flyet màtte jg traske i snø…i slippers! ha ha… hàper dt blir tur pà oss to te høsten snupp!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *