Matias er mye bedre i formen. Men for å være sikker på at han holder seg frisk til vi drar på ferie, holder vi oss hjemme i helgen. Derfor kommer herlige familien Mæla til oss i kveld! Vi skal lage deilig mat etter barna er lagt. Derfor slang jeg sammen en superenkel middag til Martine slik at hun fikk i seg middag. Her kommer «oppskrift»:

Til ca 3 gode barneposjoner

Kok opp 3 pølser

Kok opp pasta

Tilsett ketsjup, et halvt glass vann og en klype ost

Rør godt om til osten er smeltet og sausen er tykk og god.. Tilsett ketsjup etter behov..

Lett, enkel og deilig middag til de små..

Martine elsker pølser med ketsjup. Hun er også veldig glad i pasta, og later mange ganger som om hun spiser chips! Hehe.. :)

Martine elsket det og spiste masse masse!
Del innlegget mitt

One thought on “Enkel pølsemiddag til de små..

  1. Hei Veronika!

    Jeg sendte deg en e-post på mandag angående min masteroppgave om mammablogging (jeg brukte adressen: veronikadoli@gmail.com). Jeg vil bare forsikre meg om at du har fått den:), og så håper jeg på positivt svar!

    Ha en fin lørdag!

    Vennlig hilsen Martine Leknes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *