2005 møtte jeg min nåværende bestevenninde! Den gang var vi egentlig veldig ulike, spesielt når det kom til utsene. Vi hadde liksom hver vår smak.. Etter som mnd og årene gikk ble vi bedre og bedre venner, og jeg tror rett og slett vi «vokste sammen». For nå har vi helt lik stil. Det skjer nesten aldri at vi kommer over en ting og er uenig i om den er fin eller stygg. Hehe. Sliik er det egentlig når det kommer til alt fra klær til meninger og holdninger.

Hvorfor ikke gjøre rengjøringen litt morsom?


Hmm, sommer 2007 TROR jeg…

Nå er vi så «like» at når vi skal ut på byn sammen møter vi begge opp med samme farge på kjolene (i værste fall samme kjole), som regel samme sko, noenganger samme jakke. Ja folk må jo tro vi har planlagt antrekket for kvelden. Hehe, men sånn blir det når man shopper sammen.


Sommer er digg!


Gooodjenta!


Syden sommeren 2008

Min 20årsdag..:)

Men iallefall hver gang vi har blitt kjent med noen nye spørr dem oss om vi er søstre. For dem sier vi er så like.. Dette er noe jeg og Anne ikke helt ser selv.. Men nå har vi hørt det såå ofte at jeg begynner å lure litt om det stemmer? Jeg føler jo at vi ikke ser så like ut da, men om dette stemmer blir jeg jo bare glad. For Anne er en hærlig og pen jente!!:)

Julen 2009


Treningsbertene.. Sit ups på første bilde (haha..) også balltrening på andre..

Sommer 2008

Så kveldens spørsmål til dere lesere er: Er vi like?

Også må jeg bare fortelle dere alle at denne helgen har Veronika FRI!!:) Og den skal nytes.. Ikveld skal jeg og min kjære kose oss med deilig indrefilet med masse godt tilbehør. Vettu, jeg elsker nå grønnsaker og foretrekker det faktisk foran ris og poteter.. Sååå det liker vi!
Imorgen blir det hæla i taket. For da åpner jeg huset for mange av de gamle gode vennene! Er så lenge siden vi har tatt en fest sammen. Og før tok det jo helt av! Så imorgen gleder jeg meg veldig til ja! Blir såå koselig.. Søndag skal jeg rett og slett bare NYTE. :) Kommer nok updates senere..

To av hærlighetene som kommer imorgen! Til venstre er Alex. En god venn siden 2004. Vært igjennom mye sammen, og jeg er bare så glad i den gutten. Til venstre er hans hærlige bror. Gleder meg masse til å tilbringe morgenkvelden med dem begge. Pluss mange andre goode hærligheter. Hehe. Veldig til pus da! Hehe

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Er vi like?

 1. Dere er like!!
  Så sies det også at gutter finner seg kjærester som minner om søstren sin…. Så den teorien passer kanskje litt på dere?

 2. hehehe.. er ikke blond. var bare tull=) hadde ik klart det på så kort tid uten og være litt gul. hehe

  hmm syns ikke dere ligner sånn veldig. men man blir jo automatisk litt like den man er mye med, i kles veien og oppførsel osv. men utseende sånn ellers syns jeg ikke dere ligner , søte begge to på hver deres måte=)

 3. hmm.. et vanskelig spm egentlig.. for jeg syntes dere er ulike, samtidig like.. på være måte aner jeg jo ikke, men på klesstil og sminke/hår så kan dere være ganske så like ja :) Å det er et kompliment til dere begge to.. Dere er to kjempe pene mennesker, å det mener jeg.. dere har også en flott stor utståling begge to :) Og jeg ser også dere koser dere sammen :) thihi

  Ha en flott fri hælj :) kos deg masse :)

 4. Aaw <3 Elsk på deg og alt rundt deg =)

  Jeg har faktisk innsett at vi kanskje er ganske like?:D NOe jeg tar som en vanvittig stort pluss. Jeg ser på deg mer og mer som en søster..! En bestevenninne-søster om det er noe som heter det ?:D Hihi.. Hvertfall skal dette var for evigheten! :)
  GLEDER MEG TIL I MORGEN!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *