For et par uker siden ble jeg invitert til et forrykende moteshow – arrangert av mitt favoritt frisørsalong «Hildes salong«. De har pleid å arrangere moteshow 1 gang i året, men jeg hadde aldri vært på dette før så jeg var veldig spent!

Hanne og jeg dro ned til lokalet 15 min før dørene åpnet. Og allerede da hadde det begynt å bli ganske fult. Vi ble møtt med rød løper og ballonger fra festfabrikken. Det var ingen tvil om at lista var satt høyt denne kvelden. I forkant av moteshowet hadde det blitt gitt ut mange «billetter» til «front row» via konkurranser på sosiale medier. Genialt! Og på «front row» fikk alle herlige goodiebags og et glass strawberry daiquiri (min favoritt). Hanne og jeg fikk fantastiske plasser – slik at vi også fikk tatt noen gode bilder. Men lokalet var litt mørkere enn hva jeg hadde tenkt – og uten ekstren blitz ble ikke bildene superklare. Men men – bilder ble det. Og bare showet i seg selv var jo en OPPLEVELSE!

bilde14

Showet startet med en spennende og nervepirrende opptreden av flotte avantgarde-modeller utkledd med kostymer fra festfabrikken og hår og sminke fra Hildes salong. Musikk, lys, røyk og vanvittig bra opptreden av modellene!

 img_9484bilde

Deretter fikk vi se høstens moter fra butikken Pasquinell. Igjen fikk vi se utrolig mange inspirerende og fine frisyrer og sminke fra Hildes salong. Det var mange flinke modeller som gjorde en super jobb med å få vist oss både klær, hår og sminke.

bilde6 bilde7 bilde8 bilde9 bilde10 bilde11

Siste showet hadde frisørlinja arrangert! De hadde på seg kostymer fra festfabrikken og hadde selv fikset både hår og sminke. Jeg ble helt overveldet over kunnskapen og fantasien hos disse flinke studentene! Modellene levde seg inn i rollene de hadde og gav oss litt av et show!

bilde bilde2 bilde3

Etter showet ble det loddet ut en haug med flotte premier (alle fikk et lodd når de kom inn). Og det var svært mange fornøyde gjester som gikk hjem med fine premier og goodiebags. Det ble servert delikat og smakfull fingermat fra Tomi`s kjøkken. Det var også mange spennende stands i lokalet. Festfabrikken solgte popcorn og slush (strawberry daquri) i rekordfart. Ellers kunne man kjøpe mange andre flotte produkter fra O&M, Kerastasé, Matrix, Sara’s hudpleie, forever living og Angels of Norway/Inger Lill. Hos «Essie» kunne man legge lakk – og dette var også noe man kunne vinne iløpet av kvelden.

img_9655  img_9660 img_9666-kopi img_9666 bryllup-19-06-10-047

Alt i alt – en utrolig inspirerende og morsom kveld. Et stappfullt lokale og flinke arrangørere. Jeg gleder meg til neste gang! Og da anbefaler jeg DEG å være med :)

Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *