For noen mnd siden jeg en mail fra Så klart. Dem lurte på om jeg ville teste ut et av demmes produkter. Produktet hørtes jo i grunn «to good to be true» så dette måtte jeg jo bare takke ja til!

Jeg hadde jo et smokkebarn, og mest sansynligvis fikk vi et nytt smokkebarn i juni. Martine bruker jo kun smokk når hun sover, aldri på dagen. Og selvom sterilisering av smokk ikke er så nøye lengre når dem er blitt 2 år, trengs det å gjøres innimellom fordi. Men når lille Matias kom merket jeg fort at dette produktet var et «must» for å gjøre hverdagen enklere.. I dag brukes produktet daglig, og jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg ikke har sett mer av dette tidligere…?

Smokkebarn nr 1

Smokkebarn nr 2

Spennende på å høre om det geniale produktet?…

Vi har nemlig testet ut en liten boks med en smokkeholder inni. Når man lukker igjen lokket går det automatisk på et lys, og etter 6 min slukker lyset seg. Da er det kun å ta smokken ut og den er over 99,9 % sterilisert.. Den er såpass liten at man akkurat får plass til en smokk, og går kun på vanlig batterier. Så dette er jo veldig enkelt å ha med seg overalt både i stellevesker eller vanlige håndvesker.

Slik ser smokkholderen ut før den tas i bruk..

Plasser sutten i holderene. Jeg har prøvd ut 3 typer sutter, og alle passet..

Dra lukket på plass. Du hører en knepp når den er helt igjen..

Og da ser du også at lyset slår seg på. Når lyset slår seg av er smokken ferdig sterilisert.

Jeg pakket denne med på sykehuset, og fikk brukt den allerede første natten. Matias hadde et enormt suttebehov, og melken kom gradvis. Da var sutten en redning. Men siden den ikke var brukt før måtte den jo steriliseres. I dag steriliserer jeg suttene en gang om dagen + alle de gangene den faller i bakken eller er i kontakt med bakterier. Det er jo så lettvint at her kan man være virkelig hygienisk uten mye jobb eller stress..

Dette skriver Så klart om produktet:

Denne smokkboksmodellen er et produkt som er utviklet for å bekjempe bakterier på barnets smokk. Legg smokk eller smokk for tåteflaske i boksen, lukk dekselet og smokken blir desinfisert. Renseprosessen tar bare ca. 6 minutter og smokken til barnet blir opptil 99,9% fri for bakterier.
  • Bruker UV-lys for å desinfiserer opptil 99,9% av bakteriene.
  • Har fast bunn og deksel for lukking i front.
  • Slår seg automatisk av etter ca 6 minutter.
  • Lampen blir automatisk slått av hvis lokket blir åpnet under desinfisering.
  • Enkel å ha med på tur.
  • Bruker 2AAA batterier (følger ikke med).
  • Dimensjon (mm): 80d x 98h og veier kun 119g.

Smokkboksen er liten og hendig og bør være med i barnehage, til dagmamma, i bil, i vogn eller hjemme.

Da jeg skulle inn for å legge ved link så jeg at dette produktet var på tilbud nettopp nå! Enda større grunn til at du burde kapre deg en slik! Til dere som har flaskebarn kan den også brukes til tuten til flasken. Da jeg var innom siden så jeg også at dem hadde utrolig mange andre kjekke og enkle løsninger på god hygiene! Så om du har barn eller ei burde ta en titt innom siden!:)

Besøk Så klart sine sider HER (saklart.no).
Bestill smokkesterilisatoren HER..

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Et genialt produkt..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *