Dagene de løper avgårde. Og i perioder er det ikke alltid like lett å finne et tidspunkt til venninnetid som klaffer for begge parter. En slik periode har jeg hatt nå. Jeg har jobbet mye, og når jeg endelig har hatt litt fri har det ikke passet for motparten. Er det ikke typisk?

Derfor setter jeg ekstra stor pris på slike oppmerksomheter som jeg fikk i dag. Snille og gode Mona kjørte innom (selvom hun bor et ganske langt stykke unna) bare for å slå av en prat i 1 time. Hun hadde fult opp med planer for kvelden, men hoppet i bilen, kjørte helt hit for at vi skulle få 1 time sammen. For så å kjøre helt hjem igjen for å utføre planene hun hadde for kvelden. Mona er så god! Både mann og barn jublet da de fikk høre at hun kom innom en tur. Og det var ikke bare jeg som skulle ha en liten «bit» av Mona når hun kom. Barna hang over oss, de hadde så mye å fortelle. De ville leke og prate, mens vi da prøvde å ha en liten samtale. Haha – ikke alltid like lett.

Men du skal vite at jeg setter så stor pris på slike oppmerksomheter. At du tok den tiden til å komme – selvom det bare var for en kort periode. Og i tillegg overrasket du meg med et nydelig hjerte laget av lyng. Det har fått plass ute på veggen ved inngangspartiet.

_img_4460209ab0f2ae1133eb54695617a6a7befb

Gode – gode du..

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Et hjerte av lyng

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *