På mange måter.. 

Denne kvelden har blitt tilbringt på sofan med naturfagsboka i fanget. UFATTELIG mange sider å lese om strålinger, sola og universet.. Men det som er deilig å tenke på er at det faktisk er vår siste prøve før eksamen. Fy, hvor godt det skal være da denne prøven er over imorgen. Jeg har allerede fått vite hva jeg får i standpunkt i flere fag, og jeg må si jeg er fornøyd. Jeg hadde trodd jeg kom til å bestå, men at jeg kanskje gikk ut med litt dårlige karakterer. Men nå ligger jeg midt på treet, og litt over noen steder. Og DET liker vi.. Fredag får vi vite hva vi kommer opp i. Det blir jo spennende å se om eksamen blir med stor mage eller barnevogn. Hehe!

VELDIG spennende må jeg si… Hehe.

I dag var mannen syk, og jeg måtte steppe inn i den daglige rollen. Fytti, jeg merker hvor utrolig tungt slike små hverdagslig ting er nå.. Og hvor utrolig heldig jeg har som har en flott mann som hjelper til med det meste.. For i dag ble det levering og henting i bhg, skole, hente bildeler i byen og turning med snuppemor. Helt utslitt ble jeg, og godt var det da sofaen endelig var MIN..:) Det var jo siste turndagen, så da måtte jo Martine få være med. Humøret var litt opp og ned, men da vi skulle leke ute ble alt veldig bra! Hehe.

Martine balanserer…

Huske er gøy!

I dag var momo så snill, og ble med på turninga for å avlaste den «svære mammaen»

I morgen er jeg 36+4, og det er dagen jeg ble satt i gang med Martine.. Hun kom i uke 37, noe som for dette svangerskapet er til lørdag. Jeg kjenner kroppen begynner å forberede seg, men jeg håper jo på at han holder seg i magen en liten stund til.. Jeg har mye jeg skal rekke nå.. Prøver denne uken, konfirmasjon til søndag, eksamener osv.. De siste dagene har bestått av mensmurringer, tak i korsryggen, kynnere og generelt modnings og masserier. Så det blir spennende å se fremover. Mannen mener bestemt at tiden nærmer seg, og har de siste dagene begynt å stresse litt. Han har begynt å vaske ned gutterommet, flytte alt ut fra rommet, innrede, hente opp barneting fra kjelleren osv.. I løpet av uken skal jeg få kjøpt inn vaskemiddel og tøymykner uten parfyme så jeg endelig kan begynne på klesvasken..:) DET blir stas..

Her gjør Kristoffer siste finpuss på vuggen før den kan settes sammen..

Martine prater masse om babyen i magen, og jeg tror hun begynner å skjønne det mer og mer.. Da pappaen og Martine satt sammen vuggen skulle hun ivrig hjelpe til med vasken. Og hun gjentok seg selv hele tiden: Her skal babyen sove… UTEN at vi hadde sakt noe.. Herlig lille jenta vår..

Hmm denne har jeg ikke sett før.. Baby sove her?
Pappaen får god assistanse fra lillemor.. Her skal det vaskes..

Så var det fødebaggen. Den har jeg ikke tenkt på engang enda.. Kanskje på tide snart?:) Kom gjerne med tips, da all min hukommelse fra sist svangerskap er borte..:P

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Et nytt kapittel starter snart..

 1. Spennende tid du har foran deg:) Kjenner jeg får skikkelig lyst på en liten baby til når jeg leser innleggene dine om Matias..:)
  Kjempe fin vugge forresten! :)

 2. Ja tiden flyr avgårde nå, og man skal gjerne rekke over en del ting først. Og det skjønner jeg at du skal med siste rest av skole og slikt. Er jo greit da at babyen er i magen i stede for uttafor. Og resten ser ut til å være i rute hos deg.
  Spent på hvem av oss som føder først, jeg tror faktisk deg. Har følt det hele tiden.

  Min fødebagg finner du på bloggen min om du trenger noe å se på. Har igjen henta den fra en nettside og lagt til mine ting i den.

  Så søt den vugga var, tenk snart skal lille Matias sover der <3 HÆRLIG!

  He en flott dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *