I dag hadde Martine sin aller siste dag i barnehagen. Fra mandag starter hun på ferie, og fra august er det SFO og skole. Det var veldig rart å hente Martine i dag – og vite at det var den siste dagen jeg skulle hente henne i barnehagen. Hun hadde selv vært litt trist i dag og sakt til de ansatte at hun ikke ville slutte i barnehagen alikavel. Hun har nok kjent det i magen i dag, siden vi har snakket mye om det.

Men når vi kom å hentet henne var hun helt i hundre. Hun tømte skap og garderobe. Hun hadde også tatt med muffins i barnehagen i dag siden det var hennes siste dag. Dette syntes hun var veldig stas! Det var mange barn som hadde sin siste dag i dag, og derfor hadde det blitt både kaker, is, kjeks og frukt.

Untitled

I sommer når de hadde avslutning opptrede førskolebarna. Etter dette ble dem ropt opp en og en slik at de kunne komme frem og motta permen deres. I permen var det masse bilder, notater, historier osv fra alle årene til Martine. SÅ verdifult!

IMG_8621 IMG_8623 IMG_8626 IMG_8630

Det er så koselig å se på bilder og mimre tilbake på årene som har gått. Martine startet i en liten privat familiebarnehage da hun var 1 1/2 år, og startet i en litt større barnehage da hun var 2 1/2 år. Her kommer et lite bilderas fra tiden som har vært:

mars august Untitlend Untitlmed Untitled Untitled24

Fine store jenta vår! Håper tiden i barnehagen har vært fin for deg. Lykke til videre i neste kapittel i ditt liv. Jeg lover å være en støttespiller i tiden fremover og gleder meg til å dele en skolehverdag sammen med deg.

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Et nytt kapittel

  1. Kan skjønne det er vemodig med siste dag i barnehagen :)
    Men det blir nok stas å begynne på skolen også :)

  2. En spennende tid dere har foran dere med skolestart. Så kjekt med sånne minner fra barnehagen av fine Martine.
    Chris

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *