Da var denne jenta enda ett år eldre. 21 år idag. Joho!! Fortsatt ung og masse igjen å oppleve!:)

Idag har jeg og Martine vært en liten tur på besøk hos mamman min og spist bursdagsis :) Mamma og meg feiret litt igår med mat osv da hun jobber ikveld. Etter jeg hadde vært hos mamma i et par timer dro jeg og Anne på Gina Tricot for å shoppe litt klær. Det ble 2 kjoler, ett skjørt og en bikini til ho mor. Og 1 kjole, 2 tights og en tskjorte til Martine på Cubus.

Kjøpte denne bikinien bare i fersken farge :)

Etter all shoppinga tok vi oss en matbit (pizzastykke fra narvesen) Veldig godt, men jeg liker ikke paprika så slik så det ut når jeg var ferdig:

Lunch på Narvesen

Etter shoppingturen dro jeg og Martine innom Jonas for å møte noen av Heistadjentene. Satt der å skravlet i en times tid før jeg tok turen hjem der gutten min satt i sofan og gjorde klart bursdagskort til meg. Hehe. Søt var han da han heiv seg rundt når jeg kom inn døra. Skulle være overaskelse vettu..

Martine på bytur/kafebesøk

Av gutten min og jenteungen min fikk jeg Miracle parfymen, biotherm renseskum + fuktighetskrem og Kanebo eyeliner. Akkuart det jeg ønsket meg! Du kjenner meg godt nå gutten min. Resten av kvelden fikk jeg beskjed om å sitte med beina på bordet mens han ryddet her og laget mat. Han laget deilig taco (en av mine favouritter). Nå er han på Kiwi for å kjøpe en god film som vi skal kose oss med resten av kvelden. Og der kom han inn døra ja. Det ble «Reign over me». Så nå kaprer vi sofan med masse puter og dyner og koser oss resten av kvelden.

Gutten min har laget romantisk middag

Filmen vi nå skal se

Ha en flott dag alle der ute!:)

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Ett år eldre

  1. Gratulerer med dagen da Veronika! :) Ja rart at men blir ett år eldre vært år :P hehe

    så koselig gjort av gutten din da:)
    håper dere koser dere masse i dag :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *