Da var jeg ett år eldre.. Hvert år når fødselsdagen kommer, kan man som regel ikke kjenne på kroppen at man har blitt noe eldre. Ett år går gradevis fremover, og at merker rett og slett ikke at man blir eldre. Og i min alder holder man seg ganske lik i fler år.

Men når jeg ser tilbake på mine siste år ser jeg stor forandring. For mye har skjedd med meg på de to siste årene. Jeg føler jeg har forandret meg stort! Jeg har vokst mye og kommet ett langt stykke på vei de siste årene ja. For bare to år siden hadde jeg en heidundrende 20års fest hjemme. Jeg var kjæreste med Kristoffer, og vi hadde det flott sammen. Vi levde der og da, og tok en dag av gangen. Jeg holdt på med utdanningen, mens Kristoffer jobbet. Livet vårt var basert på kjærestetid, venner og jobb/skole. Nå, bare to år etter sitter jeg her som snart kone, barn på ett år, hus, bil og ferdig utdannet. Det er rart hvor mye som kan forandre seg på så kort tid. Både jeg og Kristoffer har blitt mer voksne og har måtte ta mye mer ansvar nå enn hva vi noengang har måttet gjort før..

Min 20årsburdag

Min 21årsdag

Men jeg liker det.. Jeg elsker det rett og slett. Om bare to uker er vi mann og kone, og vi føler virkelig at at da har vi prikken over i`en. Er såklart mye som kommer til å skje fremover. Men akkurat nå er livet perfekt. Og enda mer perfekt tror både jeg og min kjære at det kommer til å bli. Vi har store fremtidsplaner både for oss selv, familien vår, huset vårt og fremtiden vår. Jeg har en stor tro på at dette kommer til å bli veldig bra…

Mitt liv i dag.. Er det ikke hærlig?

Så over til poenget her. Jeg er kansje bare ett år eldre, og kansje ikke det syntes så veldig. Men på insiden er det store forandringer på dette året. Ett meget spesielt og innholdsrikt år!

Så litt om dagen min. Jeg var jo syk da.. Skulle egentlig jobbe ettermiddagen, men måtte nok legge inn en egenmld. I dag derimot er jeg noe bedre, og vil prøve meg på ettermiddagsvakt. Når jeg våknet igår kjente jeg at kroppen min rett og slett var utslitt. Jeg var på min 5.dag som syk. Martine var på sin 3.dag. å som hun har vært syk har hun vært mye urolig, sovet svært lite, spist og drukket lite osv. Jeg får så vondt av lille jenta mi.. Kristoffer har vært en engel å stått opp om nettene med henne. Men tross for alt min kjære har gjort følte jeg meg helt utmattet. For selvom jeg ikke står opp våkner jeg jo, og når Kristoffer drar på jobb kl 08.00 står jeg opp med Martine. Hun pleier å ha formiddagslurer på rundt 3 timer, men de har heller vært på 1/2 time osv de siste dagene. Så i andre ord har ikke jeg fått muligheten til å slappe av og komme meg. Så i går tok Kristoffer å kjørte lille jenta vår opp til farmor, så mor fikk slappet litt av. Gud, så dårlig samvittighet jeg fikk når jeg sendte avgårde min lille syke engel. Men noenganger må man faktisk tenke litt på seg selv å. Og hos farmor vet jeg Martine har det veldig bra, og får all den pleien og omsorgen hun trenger..

Rundt kl 12.00 kom min kjære mor innom med lunch og kake. Deilig med litt å spise. Selvom jeg ikke fikk i meg stort, hjalp det med noe! Hun hadde kjøpt inn min yndlingskake, ostekake! Mange pakker is hadde hun også kjøpt inn. Gode snille mamman min. Vi koset oss litt ute i solen. Resten av formiddagen brukte jeg på baare å slappe av!

Min hærlige mamma

Fikk deilig lunch av min hærlige mamma

Så prøvde vi med litt ostekake til dessert. Min helt klare favoritt!

Når Kristoffer kom hjem fra jobb tok vi turen opp til moren hans. Vi hadde da blitt enig om at Martine skulle sove der, siden vi begge skulle jobbe imorgen, og siden jeg fortsatt var syk. Deilig å få litt tid sammen med Martine før hun la seg ja. Kristoffer dro innom apoteket å fylte opp medskapet for både mor, far og barn. Her trengtes det mer febernedsettende, smertestillende og allergimed. Hva skulle vi gjort uten apoteket tru?

Martine la seg oppi sofan selv og dro dyna over seg. Hærlig nurket!

Strekker seg litt. Når febernedsettenede slår inn fyker hun rundt på gulvet å leker..

I går var en veldig spesiell dag for to andre hærlige personer også. En dag dem har ventet på nå i fler år. Disse to står meg veldig nært, så denne dagen var en stor gledesdag for meg å! Min kjære bror og min aller beste venn ovetok dems nye hus. Ett nytt og stort steg i demmes liv. Tross sykdom klarte jeg ikke la være. Jeg måtte innom å se! Bare 5 min… For ett flott hus. Og jeg ser virkelig for meg Sondre og Anne bygge en familie sammen i dette huset. Det var rett og slett perfekt! Jeg har ikke ord på hvor glad jeg er på deres vegne!

Å se Annie så glad, gjør meg veeldig glad!

Annie gjør seg hjemme på kjøkkenet med engang!:)

Annie, the drinkmixer!

Kvelden endte opp med pizza fra pizzabakeren. Endelig noe som smakte litt. Fikk i meg et par stykker nå. Mer enn hva jeg har fått i meg på lenge. Så tross en dag med sykdom, har den vært fin. Jeg er fornøyd ja. :)

Utrolig nok smakte dette veldig godt, når ingenting annet gjorde det..

Takk for alle fine gratulasjoner her og på mobilen. Og takk for alle de nøyaktig 100 bursdagshilsner på facebook! Det varmer..:)

Del innlegget mitt

2 thoughts on “Ett år er forbi..

  1. Veldig morsomt å se tilbake på :) Og jeg må jo si at du har et veldig flott liv nå :) En flott mann, en nydelig datter og et vakkert hjem! Og ikke minst er du helt fantistisk selv :) – DITT fantastiske liv!! :)

    Håper vi sees snart, miss you!!

  2. Rart å se sånn tilbake i tid,det er da man forstår hvor mye man har vokst og endret seg :)
    Godt du fikk kost deg på bursdagen,selvom formen ikke var på topp!
    Og bra du er bedre nå,håper det går fint på jobb i kveld…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *