Her kommer ett lite enkelt tips som gjør veldig mye! Siden jeg nå har fikset litt opp på vaskerommet ser det heller ikke så bra ut med store esker med vaskemiddel eller tøymykner stående fremme. Å skulle sette det bort, eller i en hylle går jo an. Men hvorfor ikke gjøre det om til noe litt mer pyntelig?

 Tøymykner, og en søt flaske som jeg kjøpte på kremmerhuset en stund tilbake..
Hell tøymykneren i flasken..

Tøymykner finnes jo i mange forskjellige farger.. Jeg ville helst ha rosa. Siden det går litt rosa igjen i dette rommet. Men siden jeg ikke fant noen rosa som hadde en god lukt, gikk jeg for denne deilig duftende grønne. Bruker du egen tøymykner til dine barn eks (uten parfyme) kan du ha to flakser stående. En til hver. Da ser du jo forskjell på fargen. Blir det for mye kan du jo sette unna den ene, og ha den andre til pynt..

 Vaskepulver og en fin krukke. Hell vaskepulveret oppi krukken.

Vaskemiddel er også fint å pynte med.. Her har jeg to krukker.. En til hvit tøy og en til farget tøy. Her ser man jo ikke forskjell på hvem som er hvem. Vil man ha ett anonymt merke kan man merke dem under. Vil man gjøre det litt mer pyntelig kan man binde ett bånd rundt den ene beholderen. Eller en blondekant kan være fint. Har planer om dette selv.. Det kommer, det kommer..:)

 Fint og pyntelig..

Er nok mange der ute som har gjort dette selv også. For det er IKKE jeg som har kommet opp med denne ideen. Har sett veldig mange der ute som har gjort akkurat det samme selv… Flaskene/glassene som brukes er akkurat det samme.. Norgesglass er jo også flott å bruke.. Min erfaring er kun det at en liten tut til tøymykner er kjekt. Da unngår du mye gris!:)

Del innlegget mitt

6 thoughts on “Ett lite vaskeromstips..

  1. Genialt Veronika,takk for tipset:) Hvor har du forresten kjøpt den store flaska?(den til tøymykneren)
    (svar på min blogg,for glemmer å sjekke)

  2. ja slik gjør vi å :) Du så vel innlegget på bloggen min om hva slags krukker vi brukte :) thihi

    men de krukkene du brukte der var utrolig søte! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *