Ja på tirsdag var en uke gått siden jeg startet med litt sunnere mat og hyppigere måltider. Jeg har klart meg bra, men gleder meg til neste tirsdag. Da har det gått to uker, og jeg kan begynne å tilssette mer varierende mat i kostholdet. Går på en diett som bygger på at du skal tilsette litt og litt. Rockingen har jeg ikke akkuart vært veldig flink med. Må skjerpe meg! Har rocket 3-4 ganger i løpet av uka. Skulle vært 7! Skal rocke hver dag..
Rockeringen jeg bruker er med vekter og er derfor litt hard i begynnelsen. Man får litt blåmerker og blir veldig øm. Dette går såklart over etter ett par uker og man er da «herdet» og får ikke mer blåmerker selvom man fortsetter å rocke.
Kjærlighetshåndtak nr 1

Kjærlighetshåndtak nr 2

Resultatet denne uken:
3 kg borte vekk
3 cm rundt hoftene
2 cm rundt magen
2 cm over magen
2 cm rundt lårene
1 cm rundt leggene
1 cm rundt armene
Dette går den rette veien. Om jeg er flink nå, så kommer jeg nok til å nå målet mitt. Får en håpe da. Sikkert mange som tenker at det er dumt å gå så fort ned i vekt, for man legger så fort på seg igjen. Men ikke på denne dietten. Der er det 3 faser, der man sakte men sikkert går ned i vekt og tilsetter mer og mer variert mat. Det er kun de 2 første ukene man går ned endel.
Noen av rettene jeg har spist denne uken:
Kyllingfilet i biter med mozerellaost, sitronsaft og pepper
Delt en kyllingfilet i biter. Stekt den i panna. Lagt de i en ildfastform (som er smurt med vita olje). Strødd over lett mozerella ost. Skjært opp en sitronbåt og presset ut saften over kyllingen. Pepper på toppen. Stekt de i ovnen til osten er smeltet. Tatt på grill i ca 3-4 min. Serveres med litt salat ved siden av. Også med litt pepper på.

Svinetstrimler med asparges
Steke svinestrimler. Krydre det med krydder uten sukker. Koke opp vann. Når vannet fosskoker legger man aspargesen oppi og etter 1-2 min er den ferdig.

Marinert laksefilet
2 ts vita olje, 2 ts sitronsaft, evt hvitløksfedd, pepper. Ta blandingen og pensle over laksefilet. Legg laksefilet på en rist. Grill dem i ovnen i ca 12 min (kommer ann på tykkelsen). Koke brokkoli og ha ved siden av.

Del innlegget mitt

8 thoughts on “Ett sunnere liv

  1. herregud så flink du er! måkke rocke så mye at du får blåmerker da!! hehe uff. syns du er fin som du er jeg men:) så skjønner ikke hva du holder på m =P men om du føler selv at du må så er jo det du må gjøre. er ikke noe morro og føle seg dritt.. det ødelegger mye av humøret=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *