I går hadde vi «etterselskap». Vi inviterte da tantene, onklene og søskenbarna mine. Så var jo tremeningen til Martine der å da. De koset seg masse. Martine var veeldig opptatt av lille Thea. Og Thea var jo opptatt av Martine å, men det var jo så mye annet å se på samtidig. Dette er deres 2.møte. Thea er 10 mnd eldre enn Martine. Søtinger…

Det ble jo sååå masse mat og kaker igjen at dette ble servert i «etterselskapet». Og gjett hva? Enda var det mer igjen! Vi hadde bestilt mat til 20 stk. Og på søndag var vi 17 som spiste og i går var vi 12 som spiste! Masse mat for penga ja! Kaker var det også mye igjen av.. Så de dagene fremover nå er ikke jeg særlig sunn kan du tenke deg! Hehe.. Var kjempe koselig dag med nydelig sol og blå himmel.

Familien Kongsro

I dag startet vi dagen med ett besøk på helsestajson. Tulla veier nå 6640 gr og er 64 cm lang. Fytti så fort hun vokser. Hun legger godt på seg. Vi tok en liten prat med helsesøster om litt amming, mme og grøt. Greit å ha noen som har litt peil å snakke med ja.

Jenta mi :)

Etter helsestasjonsbesøket dro vi til byn sammen med Lise og Emma (hvem ellers..?). Der kikket vi etter ett sånn lekegrindstelt som man kunne ha ute i sola som hadde UV beskyttelse. Dette fant vi ikke, så får se på nettet. Noen som vet hva jeg mener, og hvor man får kjøpt dette? Istedet fikk Emma badebasseng og eget ratt til vogna. Martine er for lita til sånt enda, så hun fikk litt klær istedet :)

Lise og Emma Adelen

Meg og Martine

Emma skjønte ikke helt at det var henda hun skulle bruke til å styre med, og ikke bena! Hun satt nemlig å tuta som bare det med foten. haha


Emma sjarmerte hele byn

Del innlegget mitt

3 thoughts on “Etterselskap + dagen i dag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *