Ja, nå har jeg fått rotet meg til å lage en egen tilhenger side på facebook. Trykk HER for å bli tilhenger. Det hadde vært koselig :)

Min facebook side for «det fantastiske liv»

I tillegg har jeg hørt så mye om twitter om dagen, så jeg tenkte jeg skulle lage meg en profil der å. Jeg skjønner rett og slett ingenting! Og omtrendt ingen av mine venner eller bloggvenner er der. Noen som vil forklare litt? Hehe. Følg med via twitter HER.

Jeg skjønner rett og slett ingenting!
Del innlegget mitt

4 thoughts on “Facebook side + twitter side

  1. Twitter er rett og slett en nettside og system for såkalt mikroblogging. Kort fortalt kan du gjennom Twitter oppdatere verden på hva akkurat du driver med nå på en veldig enkel og grei måte. Denne funksjonen har en rekke nettsteder begynt å bruke for automatisk kunne oppdatere store mengder av brukere på «nettsidens status». Med en Twitter-konto kan du også enkelt kommunisere tilbake til alle personer eller nettsider som du følger gjennom å svare på oppdateringer som kommer. Det hele kan lett høres litt banalt ut, men du vet virkelig ikke hvor effektivt dette systemet er før du har prøvd det.

    Elisabeth Andine :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *