Siden mange spør om inspirasjon til sunne middager tenkte jeg å reposte en oppskrift jeg har lagt ut tidligere. I dag har vi brukt kjøttdeig av svin istedet for svinestrimler da vi hadde en kjøttdeig som måtte spises i dag pga dato. Man kan mixe slik man ønsker. Man kan også tilsette mer salat i wrapen om man ønsker dette. På bildene er det brukt lyse tortillalefser, mens nå velger jeg såklart grove :)
PS: Det var med denne retten jeg lærte meg å like paprika og løk!
Oppskrift:
Du trenger:
♥ 400 gram svinestrimler
♥ 6 grove tortillalefse
♥ 2 rød paprika
♥ 1 gul paprika
♥ 1 grønn paprika
♥ 2 løk
♥ 2 hvitøksfedd (finhakket)
♥ Chillipulver
♥ Salt
♥ Revet ost
♥ Rømme
Fremgangsmåte:
♥ Kutt opp paprika og løk i strimler
Finhakk hvitløk (kan moses med eks en kniv)
♥ Bruk en stor gryte slik at det ikke blir kokt. Stek/småkok grønnsakene oppi her.
♥ Tilsett salt og chillipulver etter hvor sterkt du ønsker retten
♥ Stekes i ca 20 – 30 min på middels varme med stadig «omrøring»
♥ Stek svinestrimler
♥ Tilsatt salt etter behov
♥ Når kjøttet er ferdig stekt krydrer du med oregano og fennikel
♥ Varm tortillalefser
♥ Nå kan du blande alt sammen i tortillalefsen din. Start gjerne med ost i bunn, da smelter den raskere. Deretter kjøtt, så grønnsakene. Avslutt med masse rømme for å dempe den sterke smaken.
Tips: 
♥ Tilsett akkurat hva du ønsker. Prøv med mye forskjellig så finner du din variant. Vi har innimellom brukt baconbiter, pesto, permasanost, mais osv.
NYT!
Del innlegget mitt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *