I natt hadde barna overnattingsbesøk av Thea og Thor! To søsken som er like gamle som Martine og Matias. Ja, det er faktisk bare noen uker mellom både jentene og guttene.

I dag hadde vi planlagt en stor overaskelse til dem! Vi skulle nemlig ta dem med til Foldvik familiepark. Vi hentet Thea og Thor sine foreldre og kjørte to biler ut (en jentebil og en guttebil.. Viktig!) Barna hylte av glede da de innså at vi skulle til Foldvik. Ungene og jeg har jo vært i denne parken en gang i året nå i flere år.

IMG_0060

Vi var så heldige at vi fikk med oss årets siste show av Bonden, Sol, skrotnissen, Dorte og Foffa. Ungene fulgte ivirg med, sang og danset. Også fikk de såklart hilse på både Foffa og boden etterpå.

Untitled Untitled3

Ungene lekte, hilste på dyrene, kjørte tog og traktor. De storkoste seg! Og spesielt siden de hadde med seg en god venn hver. Vi hadde også tatt med oss grillmat slik at vi kunne leie grill inne på område. Utrolig kjekt!

IMG_0006 IMG_0017 IMG_0116 IMG_0119 Untitled1 Untitled2

Ungene lekte – og det samme gjorde vi voksne. For på slutten av dagen orket vi nemlig ikke å være så «voksne». Så da kom barna frem i oss også. Spesielt hos mannfolka! Gutter er gutter?

IMG_0088 IMG_0129 IMG_0170 IMG_0173 IMG_9988 Untitled5

Er det ikke deilig å kunne være litt barnslig innimellom?

Har dere noengang besøkt Foldvik familieprak?

Del innlegget mitt

4 thoughts on “Familiedag til Foldvik

  1. Ingenting i veien med å være barnslig innimellom :) vi var på folvik for første gang for tre uker siden :) veldig ålreit der, og det er ikke så altfor langt fra Hof for oss :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *