Denne helgen har jeg kost meg masse sammen med mine 2 kjæreste. Derfor jeg ikke har blogget i helgen, har prioritert litt familietid fremover internettid. Hehe..

På lørdag var Kristoffer, jeg og Martine invitert på middag hos svigermor. Der fikk vi nydelige koteletter, poteter og brun saus. Deiilig med skikkelig god middag med poteter + brun saus ja. Hun hadde noe mer tilbehør, men husker ikke i farta hva hun hadde i den. Var en slags blanding av grønnsaker mm… Vi spiste deilig is litt senere på kvelden som dessert. Martine fikk grøt rett før leggetid og hun la seg i sengen til farmor. Litt senere på kvelden dro vi hjemover, og Martine sovnet like bra når vi kom hjem. Deilig! For dette har vi prøvd på før, og hver gang har hun ikke villet sove når hun har kommet hjem.


Klar for å dra til farmor og onkel Mats


Onkel Mats spilte litt for Martine

Søndag brukte vi på masse god familiekos. Vi gikk en tur sammen, siden det var opphold. Deilig å komme seg ut litt. Når vi kom hjem satt vi ute en stund i hagen vår. Det kom en mann fra Afrika og skulle selge oss noen bøker da. Han var veldig koselig, og hadde bevis på at ha var fra Afrika og at pengene skulle gå til hans skolegang. Han kjørte rundt i en liten scooter. Han prøvde å prate litt norsk, noe vi syntes var veldig morsomt! Hehe. Veldig koselig mann, men desverre ble det ikke noe salgs å få hos oss denne dagen. Når man har kjøpt hus, må man jo være litt forsiktig med økonomien, må man vel ikke?Vi laget litt god mat (grillet) og laget boller med vaniljekrem i til dessert.


Jippi, nå skal vi ut på tur..


Her sitter Martine i vognen og er klar for tur


Pappa og Martine kos


Mamma og Martine kos


Hva driver dere med??


Hæ? Vi har ikke gjort nooe..

Vel det var litt om min helg. Ett litt kjedelig innlegg kansje, men bedre enn ingenting. Hvordan har din helg vært?

Del innlegget mitt

One thought on “Familiehelg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *