I dag var jeg jo på jobb til kl 15.00. Følte meg litt slapp og giddaløs etter jobb heelt til… jeg ringer hjem til min kjære for å høre hvordan planene er. Gutten min er i super humør. Sier han har fikset litt her hjemme. Bretta og lagt sammen klær. Byttet ut lysbrytere (fra skikkelig gamle til nye!) og myyye mer. I tillegg hadde han hatt døra oppe og luftet i hele dag så det var nydelig luft inne når jeg kom hjem. DA blir man med engang i mye bedre humør..

Martine fant ett eple her om dagen, og det SKULLE hu ha.. Hu hylte til når jeg tok det bort.. Jeg trodde aldri hun skulle klare å tygge over dette harde eple med masse skall på! Meen…..

Joda.. Vi brukte sofan som støtte og hodet som tyngdekraft for å få hull på eple. Deretter gikk hu å knaska på det leenge etterpå. Og NÅDE den som prøvde å ta bort!

Jeg hentet Martine som har sovet hos sin mormor og bestefar siden vi jobbet sent igår begge to. Deretter dro vi hjem å tok med oss pappan å tok en tur til byn. Der kikket vi litt rundt og shoppet inn litt vi trengte til huset :) I tillegg møtte vi Martines farmor, noe Martine syntes var kjempe morro. Hun hadde strikket ferdig bunaden og jeg GLEDER meg til å vise dere bilde av den! Allerede i dag hadde hun vært å kjøpt garn til en genser vi har sakt vi ønsker oss til Martine. Ingen pause der nei. På vei hjem tok vi en tur innom Martines oldeforeldre. Var ikke lange besøksturen, men koselig er det fordi. Det er jo hærlig at Martine har så unge oldeforeldre. Dem leker og krabber rundt på gulvet sammen med Martine, noe hun ELSKER!

Mamman på vei hjem fra byn! Litt sliten, men veeldig fornøyd med dagen :)
Gutten min fikk æren av å kjøre, så mor fikk slappe av i nabosete

Så er det bare å se bort på sin kjære så kommer smilet tilbake uansett hvor sliten man er..:)

Martine var nokså trøtt og sovnet derfor på vei hjem fra byn

Nå ligger jeg og min kjære på sofan etter en nydelig middag som han hadde laget til oss. Martine er i seng og i dyyp søvn. Nå er det bare kosetid, noe som skal bli deilig!! Så er det jobb imorgen formiddag igjen..:P

Nydelig wok med biff til middag! Les oppskriften på slankebloggen :)
Del innlegget mitt

6 thoughts on “Familietid

 1. makan til hærlig mannfolk du har a mor!! :o Det var da som bare da :p
  Hadde mannfolket mitt bare vært sånn så :p hehe:p
  Hærlig Martine er!:)))<3

 2. Godt å komme hjem til rent og ryddig hjem samt frisk/ny luft i hjemmet, OG middag :P Dette er luksus Veronika =)

  Dere er så søte sammen alle tre! Nydelige personer!
  Ha en fortsatt fin helg!
  Klem

 3. Så flink han er da=) og nydelig Martine er=) barn er så søte da de oppdager nye ting som de vil ha=)=)

  er det mulig å få følge den lukka slanke bloggen din. prøver å få meg selv i motivasjon:P hehe

  • Lord God, Blessed Mary and all the Saints, I pray and ask that my grades will turn out well for my most challenging class. Please let faculty be generous as they have been for previous classes before me. Please allow me to continue and not be delayed in nearing the end of my education that will allow me to help others through a way I enjoy. If I may, ask for anyone’s generous prayers during this this time of most need – full of fear, anxiety and disappointment in myself.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *